Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης, παραδόξως, ταιριάζουν πολύ στο Ηρώδειο αλλά και το Ηρώδειο άλλο τόσο τους ταιριάζει.

Το τελευταίο δέντρο, του Βαγγέλη Νάκη

Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον στην Τεχνόπολη

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Πέτρας

Ο δίσκος τους «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και την All Together Now σε διπλό LP και cd, πέρα από μια «ήρεμη» βόλτα, όπως την περιγράφουν οι δημιουργοί του σε τραγούδια σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, είναι και το αποτέλεσμα μιας περιπέτειας δύο ετών, σκληρής δουλειάς, ανατρεπτικής οπτικής αλλά και ένα ακόμα επεισόδιο μιας ισχυρής εικοσαετούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Οι Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης είναι δύο καλλιτέχνες που συνθέτουν διαρκώς και ταυτόχρονα αναθεωρούν τον δημιουργικό τους εαυτό.

Η τέχνη τους είναι μία ανάγκη εσωτερική, ένας σιωπηλός ρευστός πυρήνας που ψάχνει διαρκώς διόδους για να βγει στην επιφάνεια. Εξελίσσεται και αλλάζει φυσικά, όπως η κοίτη ενός ποταμού αφήνεται να σμιλευτεί από την θέληση του νερού.

Tις δύο νύχτες, την ερχόμενη Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Ιουλίου που θα παρουσιάσουν στο Ηρώδειο για πρώτη φορά στο κοινό τον δίσκο τους «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων», οι παράξενες μουσικές τους θα εισχωρήσουν στους πόρους του αρχαίου μαρμάρου και θα παραμείνουν εκεί για πάντα.

Από τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Θεοδωράκη, τον Ξαρχάκο και τον Άκη Πάνου μέχρι τους Lost Bodies, τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Παύλο Παυλίδη, οι θεατές θα εμπλακούν σε μία απόκοσμη τελετή μετουσίωσης αγαπημένων ακουσμάτων των δύο «Λύκων».

Θα είναι δύο νύχτες που το Ηρώδειο, ως θέατρο απόηχων αρχαίων λόγων, μουσικών και ονείρων θα γίνει το ίδιο η «χώρα των θαυμάτων», εκεί ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης θα απελευθερώσουν τελετουργικά τις απόκοσμες μουσικές των «Λύκων».

Γιάννης Αγγελάκας – Νίκος Βελιώτης στο Ηρώδειο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2020

Υποσύνολο – Fragment

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ

«ΛΥΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» – ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 30 & 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η προπώληση των εισιτηρίων για την πρώτη live παρουσίαση του δίσκου στις 30 & 31 Ιουλίου στο Ηρώδειο, έχει ξεκινήσει στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39) και ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Μπορείτε να ακούσετε το δίσκο μέσα από το επίσημο κανάλι του Γιάννη Αγγελάκα και να τον προμηθευτείτε σε όλα τα δισκοπωλεία σε διπλό LP και cd.

Μουσικοί:

Γιάννης Αγγελάκας φωνή

Νίκος Βελιώτης τσέλο

Φώτης Σιώτας βιόλα

Σοφία Ευκλείδου τσέλο

Ηλίας Μπαγλάνης πλήκτρα

Λαμπρινή Γρηγοριάδου φωνητικά

Επιμέλεια ήχου Γιώργος Ταχτσίδης, Μίμης Κωνσταντινίδης, Coti K

Επιμέλεια φωτισμού Νίκος Κεχαγιάς

Παραγωγή Novel Vox

Comments are closed.