Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz. Μία παρέα νεαρών από τη Χίο ένωσε τις δυνάμεις της και δημιούργησε ένα πρωτοποριακό σύγχρονο mobile cocktail bar. Αυτό το καλοκαίρι το βαν είναι παρκαρισμένο σε παραλία της Χίου, στην οποία «γεννήθηκε» το Oz Bay.

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβρη του 2011 από μία παρέα φίλων ειδικευμένων σε διάφορους τομείς.

Ένας μπαρτέντερ, ένας γραφίστας, δύο dj’s και ένας υπεύθυνος σε θέματα διαχείρισης, έφτιαξαν το Oz Cocktail Bar. Το πρώτο εξειδικευμένο cocktail bar στη Χίο που έφερε την μόδα των κοκτέιλ στο νησί. Καθιέρωσε τον ρόλο του dj ως έναν αστάθμητο παράγοντα για την σωστή λειτουργία ενός μπαρ.

Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Χίου. Λατρεύτηκε γρήγορα από τον κόσμο καθώς είναι το σημείο που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του. Κέρδισε γρήγορα τις θετικές εντυπώσεις. Είναι το Νο 1 κατάστημα στο χώρο της εστίασης και διασκέδασης στο Trip Advisor και το Foursquare.

H ομάδα του Οz, με πρωτεργάτες τους αδελφούς Γεωργούλη, δε σταμάτησαν στη δημιουργία του πρώτου κοκτέιλ μπαρ στο νησί. Δημιούργησαν και το Oz Salad Basket.

Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz

Πρόκειται για ένα βαν της δεκαετίας του ’60 που εισήχθη από την Γαλλία, ανακατασκευάστηκε και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο mobile cocktail bar.

Ιστορικά το χρησιμοποιούσαν εταιρείες καζίνο για να μεταφέρουν χρήματα και από την γαλλική αστυνομία ονομάζονταν συνθηματικά salad basket λόγω του ότι μετέφερε το «μαρούλι», δηλαδή το χρήμα κατά την γαλλική αργκό.

Σήμερα χρησιμοποιείται από τα μέλη του Οz προσφέροντας υπηρεσίες στο χώρο του catering, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Με μία ομάδα ειδικευμένων και βραβευμένων μπαρτέντερ, τον Ιάκωβο Κωσταντά, παγκόσμιο νικητή καλύτερου σερβιρίσματος κοκτέιλ στην Νέα Υόρκη τον Δεκέμβρη του 2017, τον Γιάννης Μηλιώτη και τον Γιώργο Σταματελόπουλο που κέρδισε την τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Skinos MCC 2017, δίνουν στο bar catering μία υψηλή αίσθηση ποιότητας.

Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz

Αυτό το καλοκαίρι το Oz Salad Basket βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου Συκιάδας στη Χίο όπου έχει δημιουργηθεί το Oz Bay.

Η ομάδα του Οz αξιοποίησε την παραλία της Συκιάδας μετατρέποντάς την σε έναν εξωτικό παράδεισο. Στο beach bar καθένας μπορεί να απολαύσει γευστικά κοκτέιλ και διάφορα εδέσματα. Τα εδέσματα έχουν την επιμέλεια του σεφ Γιώργου Πρίντεζη. Όλα αυτά εκτελούνται μέσα και γύρω από το βαν, το πρωτοποριακό Oz Salad Basket.

Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz

Ένα σύγχρονο mobile cocktail bar από τους μάγους του Oz

Επικοινωνία: http://ozcocktailbar.gr/cocktails

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/arbaroriza-to-must-steki-sto-pagkrati-sinentefksi-kostas-fovakis/ 
https://umano.gr/mojito-bay-diaskedash-upsilon-prodiagrafon/ 
https://umano.gr/palmie-bistro-kathe-ora-kathe-mera-oli-mera/

Comments are closed.