Δημήτρης Μητροπάνος, τα τραγούδια της ζωής μου“. Online η μαγική συναυλία που είχε δώσει ο Δημήτρης Μητροπάνος με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο.

Streaming live sessions από το Half Note Jazz Club

Ανάσα: Νέο τραγούδι από την Βιολέτα Ίκαρη και τον Νίκο Ξύδη

Άσπρα μαντίλια: Δημήτρης Ζερβουδάκης – Γεωργία Βεληβασάκη – Luis Borda

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου.
Θελήσαμε να τιμήσουμε την μνήμη του με μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες.

Δεδομένων των συνθηκών εγκλεισμού και απολογισμού αποφασίσαμε να ανοίξουμε το αρχείο των ιστορικών συναυλιών μας που μαγνητοσκοπήθηκαν με άρτια τεχνική υποδομή ξεκινώντας από τη μαγική συναυλία που έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνος με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας τα τραγούδια που εσείς κρατήσατε για πάντα.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν ασάλευτοι παραδομένοι στη φωνή και τη ψυχή του λατρεμένου τους ακόμα και μετά το ξεκίνημα της βροχής προς το τέλος φωτίζοντας το αμφιθέατρο με πολύχρωμες ομπρέλες.

Για τους νεότερους που καθημερινά τον ανακαλύπτουν πιστεύουμε ότι η προβολή αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να νοιώσουν το μεγαλείο του και για τους μεγαλύτερους μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Δημήτρης Μητροπάνος: Τα τραγούδια της ζωής μου

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας και 30 ώρες on demand

Τιμή: 8,00€

Εισιτήρια και πληροφορίες: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/dimitris-mitropanos-ta-tragoudia-tis-zois-mou/

Χορηγός επικοινωνίας: Μελωδία FM 99.2

Comments are closed.