Ανάσα, νέο τραγούδι από την Βιολέτα Ίκαρη και τον Νίκο Ξύδη, γεμάτο εικόνες και συναισθήματα. Σε στίχους και μουσική του Νίκου Ξύδη.

Άσπρα μαντίλια: Δημήτρης Ζερβουδάκης – Γεωργία Βεληβασάκη – Luis Borda

Ντουέτο του Μάκη Σεβίλογλου με τον Γιάννη Κούτρα

Devotional: Το νέο του τραγούδι του Sivert Høyem

Η «Ανάσα», είναι ένα καθηλωτικό τραγούδι, γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που ενώνει τη φωνή της Βιολέτας με τη φωνή του δημιουργού Νίκου Ξύδη και μας παρακινεί να γίνουμε εμείς η καινούρια μέρα που ονειρευόμαστε. Το τραγούδι προλογίζει το επερχόμενο album της Βιολέτας Ίκαρη, με τραγούδια του Νίκου Ξύδη. 

Η Βιολέτα Ίκαρη έχει συνεργαστεί με πλήθος σπουδαίων μουσικών και ερμηνευτών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και αρκετοί ακόμα, που αναγνώρισαν στο πρόσωπο της μια σπουδαία ερμηνεύτρια. Με τον πλέον επιτυχημένο δίσκο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου» στο δυναμικό της, συνάπτει συνεργασία με τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Ο Νίκος Ξύδης, ένας τραγουδοποιός που ξέρει να ελίσσεται ανάμεσα στο ροκ, το λαϊκό και το παραδοσιακό τραγούδι, με το δικό του ξεχωριστό ήχο που αποτελεί καινοτόμα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα, έχοντας ήδη στη φαρέτρα του πέντε δίσκους με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει, βρίσκει στη Βιολέτα Ίκαρη μία φωνή που μπορεί να εκφράσει τις εμπνεύσεις του.

Το τραγούδι “Ανάσα” περιέχεται στο επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Βιολέτας Ίκαρη που θα κυκλοφορήσει από την Walnut Entertainment.

Ανάσα: Νέο τραγούδι από την Βιολέτα Ίκαρη και τον Νίκο Ξύδη

Στίχοι/Μουσική: Νίκος Ξύδης
Σκηνοθεσία/μοντάζ: Φώτης Φωτόπουλος

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Δημήτρης Σίντος: Κοντραμπάσο
Θάνος Τσελεμπής: Τύμπανα
Νίκος Ξύδης: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, ντέφι Ηπειρώτικο

Ενορχήστρωση-παραγωγή: Νίκος Ξύδης

Ηχογράφηση-Μίξη: στούντιο ΠΑΡΑΓΚΑ/Νίκος Ξύδης
Analog mastering: VU PRODUCTIONS/Νάσος Νομικός
Επιμέλεια Παραγωγής: Νίκος Ξύδης/Βιολέτα Ίκαρη
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Πάνος Πενταρίτσας

Comments are closed.