Διαδικτυακή προβολή της παράστασης Μακμπέθ, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 και Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00.

Μένουμε σπίτι – Μία λίστα με δωρεάν online υπηρεσίες

Ημερολόγια θεάτρου σε καραντίνα

Περιήγηση στη Συλλογή του Ιδρύματος Γουλανδρή από το σπίτι

Διαδικτυακή προβολή της παράστασης Μακμπέθ, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 και Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ξεκινάει μια σειρά διαδικτυακών δράσεων που ονομάζει  ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ  προσπαθώντας να βοηθήσει την καθημερινότητα των φίλων του θεάτρου μας, σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνουμε.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Η αρχή των  διαδικτυακών προβολών γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, με την παράσταση Μακμπέθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για μια  συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο, που ήταν να κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο στις 12 Μαρτίου, αλλά διακόπηκε λόγω των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19.

Διαδικτυακή προβολή της παράστασης Μακμπέθ
Σάββατο 11 Απριλίου και 25 Απριλίου στις 21:00

Το πρόγραμμα των δωρεάν προβολών θα γίνει μέσω του www.dithepi.gr και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 και το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες δράσει του ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ.

Μένουμε σπίτι, για να είμαστε ασφαλείς.

«ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΚΜΠΕΘ

Το πρόγραμμα των δωρεάν προβολών θα γίνει μέσω του www.dithepi.gr και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 και το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00.

Κεντρική φωτογραφία: 31mikri_makbeth_ethniko_marilena_anastasiadou_KK

Comments are closed.