Δέκα πράγματα που θα ξεκινήσουμε και πιθανότατα θα σταματήσουμε. Ίσως να είναι και περισσότερα αλλά έτσι πρόχειρα, σκέφτηκα μόνο δέκα.

Από τον Δημήτρη Κοντό

Δώδεκα προσόντα για να γίνεις πολιτικός

Dungeons and dragons: Το παιχνίδι των Stranger Things

Ποια είναι η περιβόητη μπεκάτσα;

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά ένα συγκεκριμένο ποσοστό του κοινού, αυτούς που εργάζονται και συνήθως δεν έχουν μία. Για τους πλούσιους και οικονομικά ευκατάστατους θα πρέπει να ακολουθήσει νέο άρθρο (γέλια).

Νομίζω πως είναι παραπάνω από δέκα πράγματα που θα ξεκινήσουμε και κάποια στιγμή θα σταματήσουμε σ’ αυτή τη ζωή. Ειδικά, αν το δούμε ατομικά και ξεχωριστά για τον καθένα. Υπάρχουν οι άνθρωποι που κάθε Δευτέρα αρχίζουν γυμναστική, άνθρωποι που κάθε Δευτέρα σκοπεύουν να κάνουν ένα τηλεφώνημα αλλά συνεχώς το αναβάλουν, άνθρωποι που κάθε Δευτέρα υπόσχονται στον εαυτό τους να γίνουν καλύτεροι ως άνθρωποι (γέλια).

Δέκα πράγματα που θα ξεκινήσουμε και θα σταματήσουμε

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

1. Να κάνουμε μεγάλα όνειρα! Μεγαλώνοντας θα συνειδητοποιήσουμε πως τα «μεγάλα» όνειρα που είχαμε σαν παιδιά γρήγορα θα περιοριστούν και φυσικά, θα προσαρμοστούν.

2. Να διαφωνούμε με ηλιθίους! Λίγο, πολύ, όλοι το έχουμε ζήσει αυτό, τις έντονες διαφωνίες με ηλιθίους. Όσα επιχειρήματα και να χρησιμοποιήσει ένας νοήμων άνθρωπος, ο ηλίθιος είναι αήττητος και θα λέει τα δικά του. Μεγαλώνοντας και αποκτώντας σοφία, κάπου σταματάς να διαφωνείς μαζί τους καθώς δεν τους υπολογίζεις καν.

3. Να δεις ολοκληρωμένη παράσταση με τον Μαρκουλάκη! Μας μεγάλωσαν με το πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Μαρκουλάκης, τι ταλέντο… και άλλα πολλά. Δύο φορές έχει τύχει να πάω σε παράσταση και έφυγα στη μέση.

4. Να αρχίσουμε διατροφή! Super foods από εδώ, ακόρεστα λιπαρά από εκεί, υδατάνθρακες από την άλλη… Σκέφτεσαι πως κάποια στιγμή θα πρέπει να φτιάξεις λίγο τη διατροφή σου (είσαι και σε μία ηλικία που καραδοκούν χοληστερίνες και τα συναφή) αλλά κάθε φορά που ξεκινάει η διατροφή κάπου σταματάει στο σουβλάκι (γέλια).

5. Να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο! Αυτό αφορά κυρίως τους αισιόδοξους που πάντα έβλεπαν το ποτήρι μισογεμάτο και έλεγαν πως όλα κάποια στιγμή θα πάνε καλά. Στην Ελλάδα όσο και αν το παλεύεις, κάποια στιγμή θα «λαλήσεις». Δε θα αντέξεις, θα το δεις το ποτηράκι μισοάδειο.

6. Να πιστεύεις ότι θα κερδίσεις το Τζόκερ (γέλια). Πώς να μη σε πιάνουν τα γέλια και μόνο στην ιδέα πως θα κερδίσεις το Τζόκερ; Στην αρχή ξεκινάς να το πιστεύεις, καθώς περνούν τα χρόνια όμως αρχίζεις να ψυλλιάζεσαι οπότε σταματάς να πιστεύεις.

7. Να διαβάσουμε ένα βιβλίο τύπου υψηλής διανόησης! Υπάρχουν κάποια βιβλία που όταν ξεκινάς να τα διαβάσεις καταλαβαίνεις πως μόνο ο συγγραφέας κατανοεί τι έχει γράψει. Κάποια από αυτά στα παρουσιάζουν σαν αριστουργήματα που όλοι θα έπρεπε να έχουμε διαβάσει. Πιέζεις τον εαυτό σου να δεχτείς και εσύ λίγη διανόηση αλλά κάπου «κοιμάσαι» στις σελίδες.

8. Να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. Μην απογοητεύεστε, σε όλους μας έχει συμβεί αυτό κάποια στιγμή. Να ακούμε τους δημοσιογράφους και να υπολογίζουμε τη γνώμη τους (γέλια). Μη φοβάστε, σταματάει γρήγορα.

9. Να δούμε τη σειρά «Twin Peaks». Τα ίδια με τον Μαρκουλάκη και τα βιβλία τύπου υψηλής διανόησης. Η συγκεκριμένη σειρά προτείνεται συνέχεια στις καλύτερες. Όποιος την ξεκινήσει, θα έχει πετύχει άθλο του Ηρακλή αν δε τη σταματήσει.

10.Και τέλος, να πιστεύουμε ότι θα διοριστούμε σε κάποια θέση στο δημόσιο χωρίς βύσμα (γέλια). Συγνώμη, άλλα έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Στην αρχή νομίζεις πως υπάρχει αξιοκρατία (γέλια), γρήγορα σταματάς να το σκέφτεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως παίζεται το παιχνίδι.

Comments are closed.