Οι Bad Pilot με ήχο Pop-electronica, με δύναμη από τη Γαλλία και με άρωμα Bjork, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Tiki Bar την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Οι Bad Pilot δημιουργήθηκαν το 2012 στη Γαλλία, ακολουθώντας τις indie electro rock επιρροές τους. Το 2015, μετά από κάμποσα live και φεστιβάλ, τους ανακαλύπτει ο παραγωγός Clive Martin (Queen,David Byrne, Les Négresses Vertes …), με τον οποίο ηχογραφούν το πρώτο τους EP « Swimming with sharks». Ακολουθούν δύο tour στην Ιταλία και το 2018 συνεργάζονται με τον Φιλανδό “Moon Dust” και κυκλοφορούν δύο κομμάτια από το δικό του label: The Grid / like the wind.
Αμέσως μετά, ανοίγουν τα φτερά τους και προς τις Η.Π.Α., όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν από το label “Stereo Era” το EP: ‘Hybrids’.

Ο Alex και ο Antoine είναι επίσης οι ιδρυτές του προγράμματος PILÖT, project με το οποίο έχουν παίξει σχεδόν παντού στη Γαλλία αλλά και διεθνώς (Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ρώμη, Βαρκελώνη, Βαρσοβία, Γενεύη και αλλού) και έχουν ανοίξει συναυλίες ονομάτων όπως οι Dee­rhoof, Duchess Says, Archie Bronson Outfit. Με τις cool, groovy ατμόσφαιρες τους έχουν επίσης κατακτήσει τη διαφήμιση, τον κινηματογράφου και την τηλεόραση, στη Γαλλία.

“Το όνομά μου είναι Alex. Μεγάλωσα στην αεροπορική βάση Thule, στον Αρκτικό Κύκλο, όντας γιος πιλότου. Πέταξα μακρυά μέσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος και στη διαδρομή συνάντησα δυο μισθοφόρους, με τους οποίους σήμερα αποτελούμε τους BAD PILOT. Αποστολή μας, να ανακαλύψουμε το ηχητικό υλικό που θα μας επιτρέψει να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ: ‘Ένα είδος αναγέννησης…”

Bad Pilot: Pop-electronica με δύναμη από τη Γαλλία

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου εμφανίζονται για πρώτη φορά live στην Ελλάδα!

Πληροφορίες:

Tiki Bar Athens
Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη | Μετρό Στάση Ακρόπολη
‘Ωρα έναρξης: 21.00 – Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Κρατήσεις: 2109236908

https://www.youtube.com/channel/UC6_s3zoAuW0kVncPt1Bm9Rw

Σχετικά άρθρα:

Costin Chioreanu & Σοφία Σαρρή ζωντανά στην Αθήνα
Οι Improvisation à la grecque στις Ρίζες – Κεραμεικός
Παύλος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Καρράς στην Εξακρίβωση
Χαΐνηδες – Κι όμΩς κινείται, στο Θέατρο Ροές

Comments are closed.