Το Athens Tattoo Convention 2023 επιστρέφει και φέτος το τριήμερο 12, 13 & 14 Μαΐου στο ΤΑΕ ΚWON DO με άγριες διαθέσεις!

Τράγος: Ένα μοντέρνο καφενείο στου Ψυρρή

Ο Marc Almond στο Christmas Theater

Τσίου: Η θρυλική ταινία σε παράσταση

Το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ τατού, που έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα καλύτερα στον κόσμο», κλείνει φέτος τα δεκαπέντε του χρόνια και τα γιορτάζει με μια μεγαλειώδη, σε όρους υπερπαραγωγής, διοργάνωση!

Ξεκίνησε το φεστιβάλ ως εσωτερική ανάγκη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους συνέδεε η αγάπη για την τέχνη και την κουλτούρα των τατού. Έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα μεγάλο διεθνή καταξιωμένο θεσμό, μια ετήσια παγκόσμια συνάντηση των ink lovers, που μετράει αυτά τα 15 χρόνια 4.500 συμμετοχές και 600.000 επισκέπτες!

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Φέτος, το τεράστιο urban party του Athens Tattoo Convention θα είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένο και θα έχει φυσικά και εορταστικό χαρακτήρα: 400 καλλιτέχνες που αποτελούν την enfant gâté των tattoo artists από εξωτερικό και Ελλάδα, διαγωνίζονται και προβάλλουν την τέχνη τους με live tattooing και tattoo contests, ενώ οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν: Dj sets, Live Bands (η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η “mama sings fire” και θα «βάλει φωτιά» στο stage), Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics και εντυπωσιακά fire perfomances από την Τόνια Μπανίλα.

Να σημειώσουμε ότι το Athens Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Athens Tattoo Convention 2023

Athens Tattoo Convention 2023

12, 13 & 14 Μαΐου 2023
Γήπεδο TAE KWON DO
Παλαιό Φάληρο

Μέρες & Ώρες:
Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο 11:00 – 24:00
Κυριακή 11:00 – 22:00

Τιμή Εισιτηρίου:
12€ ημερήσιο
24€ Τριήμερο.
Συμπεριλαμβάνονται και όλα τα events.

Προπώληση Εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/happenings/festival/15th-athens-tattoo-convention-2023/

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.athenstattooconvention.gr/

∆ιοργάνωση
Red and White Productions

Comments are closed.