Ντουέτο έκπληξη του Μάκη Σεβίλογλου με τον Γιάννη Κούτρα στο τραγούδι Λάθος σύμπαν. Σε μουσική του Μάκη Σεβίλογλου και σε στίχους του Άρη Αποστολόπουλου.

Devotional: Το νέο του τραγούδι του Sivert Høyem

Σκοπός χαμένος: Το νέο single του Νίκου Ξυδάκη

Δημήτρης Μητσοτάκης: Δε χωράμε όλοι

Ντουέτο έκπληξη του Μάκη Σεβίλογλου με τον Γιάννη Κούτρα. Δύο φίλοι μουσικοί, ο Μάκης Σεβίλογλου και ο Γιάννης Κούτρας, βρίσκονται για πρώτη φορά σε ένα τραγούδι, γεμάτο ευαισθησία και λυρισμό. Το “Λάθος σύμπαν” έγραψε ο Μάκης Σεβίλογλου σε στίχους του Άρη Αποστολόπουλου. Για τον Σεβίλογλου, ήταν εξ αρχής μια ευκαιρία να το τραγουδήσει με τον καλό του φίλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες έκαναν live εμφανίσεις.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Τραγούδι χαμηλών τόνων, λιτής ακουστικής ενορχήστρωσης και μεγάλης συγκίνησης, το “Λάθος σύμπαν” ενώνει ιδανικά τις δύο φωνές.

Τον Μάκη Σεβίλογλου μας σύστησε η Χαρούλα Αλεξίου, όταν τραγούδησε το τραγούδι του “Θα μεγαλώνουμε μαζί” ενώ ακολούθησε εκτενής συνεργασία στο άλμπουμ της Αλεξίου “Βύσσινο και νεράντζι”, όπου έγραψε τα μισά τραγούδια. Τραγούδια του εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου, τραγουδήθηκαν από τους Δημήτρη Μητροπάνο, Μανώλη Λιδάκη, Βασίλη Καρρά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Μαρία Παπανικολάου.

Ντουέτο του Μάκη Σεβίλογλου με τον Γιάννη Κούτρα

Μουσική: Μάκης Σεβίλογλου
Στίχοι: Άρης Αποστολόπουλος
Πιάνο: Σάσσα Παπαλάμπρου
Ηλεκτρικό άταστο μπάσο: Απόστολος Καλτσάς
Ηχοληψία/Βιντεοληψία/Βαγγέλης Φάμπας
Μίξη/Mastering/Caspar Falke
Studio/Postproduction/Massive Productions

Comments are closed.