Οι Waterboys και η διοργανώτρια εταιρία, X LaLaLa κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον ημερομηνία εμφανίσεων, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Οι Waterboys είναι ως και σήμερα το συγκρότημα που φέρνει μαζί του τη μέθη της μουσικής! Έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να σε παρασέρνουν σε μονοπάτια μαγικά και στο τέλος του ταξιδιού να έχουν δώσει άλλο νόημα στις στιγμές σου.

H ροκ μπάντα, που με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς, παραμένει ευρηματική και δραστήρια και έχοντας στις αποσκευές της τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο Where The Action Ιs, γυρίζει ξανά τον κόσμο για να χαρίσει μουσική στις περιπέτειες μας!

Οι Waterboys και ο Mike Scott, τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία. O Mike Scott ειδικά στην πρώτη περίοδο των Waterboys, την εποχή της «μεγάλης μουσικής», που ξεκινά με το πρώτο άλμπουμ του γκρουπ, ξεδιπλώνεται στο δεύτερο, A Pagan Place και κορυφώνεται στο τρίτο τους άλμπουμ, This Is The SeaThe Pan Within» και «The Return of Pan»), δεν σταμάτα να αναζητά τον αρχαίο θεό Πάνα! Τον θεό, συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση, τον θεό – σύμβολο της μοναχικότητας και της μοναξιάς. Τον αρχαίο θεό που ζούσε ελεύθερος στη φύση, στα βουνά της Αρκαδίας, δίπλα σε ποτάμια και ρυάκια, ακούγοντας τον ήχους του νερού και εμπνεόμενος από το βουητό τους, δημιουργούσε φανταστικές μελωδίες, που γοήτευαν και κόλαζαν ακόμα και θεούς!

Waterboys: Μία επιπλέον ημερομηνία εμφανίσεων

Η ανταπόκριση του κοινού στην ανακοίνωση της εμφάνισης των Waterboys στην Αθήνα (στο Piraeus 117 Academy) ήταν πολύ θερμή, με αποτέλεσμα ένα σχεδόν μήνα πριν τη συναυλία, τα εισιτήρια να έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Έτσι λοιπόν, οι Waterboys, και η διοργανώτρια εταιρία, X LaLaLa με πραγματική χαρά ανακοινώνουν πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον ημερομηνία,την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Η προπώληση εισιτηρίων για τη δεύτερη συναυλία των Waterboys (22/11) στο Piraeus 117 Academy έχει ξεκινήσει, ενώ συνεχίζεται και η προπώληση για τη συναυλία της Πέμπτης 21/11.

Τιμές Εισιτηρίων

Στα φυσικά σημεία: 36 ευρώ

Οnline: 39,60 ευρώ

VIP εισιτήρια καθημένων
(μειωμένος αριθμός – μόλις 36 εισιτήρια)
φυσικά σημεία: 60ευρώ
οnline: 66 ευρώ

Ηλεκτρονική προπώληση: www.hunteragency.gr  – www.viva.gr 

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876

Φυσικά σημεία προπώλησης

Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366

Σχετικά άρθρα:

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς έρχεται στην Αθήνα
Οι θρυλικοί μουσικοί της Κούβας στο Christmas Theater
Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στο Σταυρό του Νότου Plus
Ο Wim Mertens επιστρέφει στην Ελλάδα

Comments are closed.