To Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί έχει βραβευτεί από το trip advisor σαν το καλύτερο waterpark της Ασίας. Επίσης, αναφέρεται συχνά και ως ένα από τα καλύτερα θαλάσσια πάρκα του κόσμου.

Siam Park, το waterpark της Ισπανίας που κόβει την ανάσα

Waterworld, το εξαιρετικό waterpark της Κύπρου

Aquatica και SeaWorld Waterparks, η απόλυτη απόλαυση!

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Αυτό το καλοκαίρι το umano αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά waterparks του κόσμου. Κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά ένα νέο waterpark μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στο εξωτικό Μπαλί, στο Waterbom waterpark.

Το Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί εκτείνεται σε 3,8 εκτάρια.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Έχει μία πλούσια βλάστηση και περισσότερο από το 50% του πάρκου καλύπτεται από όμορφους κήπους και δέντρα. Σε συνδυασμό με τα διάφορα παιχνίδια αλλά και τις ανέσεις, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Ως θαλάσσιο πάρκο αντιμετωπίζουν υπεύθυνα το νερό ως πολύτιμό πόρο και για αυτό έχουν το Water Project. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα το waterpark ελαχιστοποιεί την χρήση του νερού. Οι πρωτοβουλίες ελαχιστοποίησης του νερού έχουν εφαρμοστεί σε όλο το πάρκο ως μέρος μιας γενικής στρατηγικής για την προστασία των πηγών του γλυκού νερού στο Μπαλί. Μαζί με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την εφαρμογή επιχειρηματικών πρακτικών για τη μείωση της παραγωγής αποβλήτων και τη χρήση νερού και ενέργειας, το Waterbom Bali έχει πιστοποιηθεί ως ουδέτερο από πλευράς άνθρακα.

Οι νεροτσουλήθρες και τα παιχνίδια του θαλάσσιου πάρκου χτίστηκαν και συντηρήθηκαν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Οι επισκέπτες  μπορούν να δοκιμάσουν την αδρεναλίνη τους στη πιο απότομη νεροτσουλήθρα της Ασίας, το Climax. Υπάρχει ειδική διαμορφωμένη περιοχή για τα παιδιά αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν απλά να απολαύσουν μία ημέρα χαλάρωσης.

Waterbom waterpark και μερικά από τα παιχνίδια

Climax

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Ίσως το πιο τολμηρό παιχνίδι του θαλάσσιου πάρκου αφού τρομάζει ακόμα και τους πιο γενναίους. Πρόκειται για μία απότομη νεροτσουλήθρα όπου ο επισκέπτης πέφτει σχεδόν κατακόρυφα προς την πισίνα και μετά στροβιλίζεται σε μια δίνη. Το χρονόμετρο που υπάρχει στην έναρξη του παιχνιδιού αυξάνει την ένταση και ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς.

Twin Racers

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Ένα παιχνίδι διασκέδασης αλλά και ανταγωνισμού. Μπορείτε να δοκιμάσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας να παραβγείτε σε έναν αγώνα ταχύτητας πάνω σε νεροτσουλήθρες. Ξεκινάτε μία μοναδική διαδρομή, εκτοξεύεστε σε μια κλειστή νεροτσουλήθρα – σωλήνα πριν καταλήξετε στη μεγάλη πτώση!

Pipeline

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Μία νεροτσουλήθρα χτισμένη πάνω από το πάρκο. Οι επισκέπτες μέσα από ένα σωλήνα θα έχουν την ευκαιρία πέρα από την ένταση του παιχνιδιού, να απολαύσουν μία πανοραμική θέα του πάρκου.

Boomerang

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Θεωρείται από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του πάρκου. Η διαδρομή της νεροτσουλήθρας που ακολουθεί ο επισκέπτης δεν είναι μόνο σε έναν κλειστό σωλήνα αλλά και στον εξωτερικό χώρο του πάρκου. Καλό είναι στο παιχνίδι να συμμετέχουν δύο άτομα.

Python

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Οι επισκέπτες σε αυτή τη νεροτσουλήθρα βρίσκονται στην κοιλιά ενός πύθωνα. Μέσα από μία υπέροχη αλλά απότομη διαδρομή με πολλά ουρλιαχτά θα καταλήξουν στην πισίνα.

Στο πάρκο θα συναντήσατε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τον ποταμό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πάνω σε ένα φουσκωτό, τα παιχνίδια για παιδιά, απότομες νεροτσουλήθρες και πολλά φουσκωτά.

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Waterbom waterpark παροχές

Το Waterbom Bali είναι από τα λίγα waterpark του κόσμου το οποίο μπορεί να υπερηφανευτεί για την κουζίνα του. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από διάφορες κουζίνες του κόσμου. Όλα τα φαγητά σερβίρονται φρέσκα, συμπεριλαμβανομένων των γλυκών και των ψωμιών που ψήνονται καθημερινά. Από τα καλύτερα του πάρκου, το χειροποίητο παγωτό.

Gazebos:Πενήντα ένα κιόσκια βρίσκονται ανάμεσα σε τροπικούς κήπους σε όλο το πάρκο για να προσφέρουν χαλάρωση στους επισκέπτες. Τα κιόσκια είναι των 6, 8 και 12 ατόμων.

Waterbom waterpark στο εξωτικό Μπαλί

Άλλες παροχές του πάρκου είναι τα ντουλάπια ασφαλείας για τη φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων, οι καθαρές πετσέτες, το ιατρείο κ.ά. Το πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Οι τιμές ξεκινάνε από 30,00€ για τους ενήλικες, από 22,00€ για τα παιδιά (2 έως 11 ετών) και 97,00€ για οικογένειες (δύο ενήλικες και δύο παιδιά).

Comments are closed.