Το κύμα, το νέο τραγούδι του Μάνου Πυροβολάκη, σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους που μοιράζεται με τον Γιάννη Στίγκα.

Devotional: Το νέο του τραγούδι του Sivert Høyem

Σκοπός χαμένος: Το νέο single του Νίκου Ξυδάκη

Δημήτρης Μητσοτάκης: Δε χωράμε όλοι

Ο Μάνος Πυροβολάκης επανέρχεται δριμύτερος παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Το κύμα», σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους που μοιράζεται με τον Γιάννη Στίγκα.

Ο Μάνος Πυροβολάκης είναι ένας σημαντικός τραγουδοποιός, ερμηνευτής, εξαιρετικός μουσικός και δάσκαλος που έχει αφήσει το δικό του στίγμα με τον διακριτό του ήχο στη μουσική σκηνή των δύο – και πλέον- τελευταίων δεκαετιών.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς και τον αρμονικό συνδυασμό της πλούσιας μουσικής μας παράδοσης με τον σύγχρονο ήχο, έχει καταφέρει κάτι σπάνιο, να δημιουργήσει το δικό του αναγνωρίσιμο μουσικό ιδίωμα και να αγαπηθεί από το κοινό χωρίς να κάνει παραχωρήσεις και εκπτώσεις στην τέχνη του.

Το τραγούδι «Το κύμα» είναι ένα αλληγορικό παραμύθι που μιλά για το απερίσκεπτο θάρρος όλων των μικρών ηρώων του κόσμου, που δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με κάτι φανερά υπέρτερο, διεκδικώντας το αδύνατο. Κάθε τους βέβαιη ήττα είναι και ένα ακόμα βήμα προς την τελική νίκη ενάντια στο θεριό του φόβου. Όπως μοναδικά έγραψε ο ποιητής «Νίκη, νίκη όπου έχω νικηθεί».

Δε νιώθει νικητής μα έμαθε νωρίς πως τίποτα μες στη ζωή αήττητο δεν είναι.

Ο Μάνος Πυροβολάκης μας χαρίζει ένα πολύ όμορφο τραγούδι που δίνει ένα μήνυμα ελπίδας εξόδου, από μια εποχή που το σκοτεινό πέπλο της ανασφάλειας έχει καλύψει την υδρόγειο.

«Το κύμα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το κύμα: Το νέο τραγούδι του Μάνου Πυροβολάκη

Κιθάρες ακουστικές: Αποστόλης Βαλαρούτσος

Κιθάρες Ηλεκτρικές: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου

Πιάνο – Keyboards – Programming: Άκης Κατσουπάκης

Κρητική Λύρα: Μάνος Πυροβολάκης

Ενορχήστρωση : Άκης Κατσουπάκης

Video Clip: Stoodio.gr / Ello GIsign – Αντώνης Κατσικάρης: Concept, σκηνοθεσία, επεξεργασία Ello Erdelt: Artwork, concept

Ευχαριστούμε τη Melanie Nolte

Δείτε το Official Music Video ΕΔΩ

Comments are closed.