Οι The Ruckus Habit παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο “Night of the Living Dead” την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στο Temple. Μαζί τους το συγκρότημα “Pretend We Are Dead”.

Αστροναύτες world and jazz music festival

Υπόγεια Ρεύματα – Magic De Spell – Δημήτρης Μητσοτάκης

Οι Planet of Zeus και Στίχοιμα στην Τεχνόπολη

Ένα πολύ δυνατό και εκρηκτικό live έρχεται στο Temple καθώς το συγκρότημα “The Ruckus Habit” θα μας παρουσιάσει τον πρώτο τους δίσκο “Night of the Living Dead”. Μαζί τους θα είναι και οι “Pretend We Are Dead”. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ετοιμαστείτε για μία μεθυσμένη αναμπουμπούλα από φωνές, γκρούβες και μελωδίες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ας γνωρίσουμε όμως τους The Ruckus Habit καλύτερα.

Τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εμάς και τους γείτονές μας ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά. Το συγκρότημα γεννήθηκε το 2012 και είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγουν, για τα δεμένα κιθαριστικά τους θέματα, για τις επιθετικές μπασογραμμές, για το δυνατό drumming και τα εμπνευσμένα από τις καθημερινές ανθρώπινες επαφές lyrics τους.

Όλα τα παραπάνω, τυλιγμένα προσεκτικά μέσα σε ένα alternative indie rock περιτύλιγμα συνθέτουν τους “Ruckus Habit”. Μία βόμβα έτοιμη να σκάσει προκαλώντας έντονο ερεθισμό στο ακουστικό μας σύστημα.

Οι “The Ruckus Habit” μας παρουσιάζουν τον πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ. Έγινες νυχτο-περπατητής των δρόμων, περιπλανώμενος σε μεθυσμένα σοκάκια με το “Night of the Living Dead”. Ήρθες στα ίσια σου και συγκράτησες τα ένστικτά σου με το “Realign”. Θρυμμάτισες τα όνειρά σου με το “Car trapped” και ξεκαθάρισες τη θέση σου ως αφερέγγυος με το “Trust”.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Και λίγα λόγια για τους Pretend We Are Dead.

Οι “Pretend We Are Dead” είναι ένα alternative/grunge αθηναϊκό γκρουπ. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2013 από τον Σάκη Βλαχάκη και τον Πάνο Δημόπουλο τότε ως White Circle με βασικές επιρροές από Nirvana, Soundgarden, Foo Fighters, Alice in Chains και άλλα πολλά συγκροτήματα του ήχου.

Μετά από πολλές αναπροσαρμογές στο line up κλείδωσε στους Γιώργο Ζαρκαδούλα στα ντραμς, Νίκο Λυμπετά στο μπάσο , Νίκο Μανώλη στην κιθάρα και Σάκη Βλαχάκη στις φωνές και στην κιθάρα. Το καλοκαίρι είναι έτοιμοι να μπουν στο στούντιο για τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Nothing is Permanent που θα είναι έτοιμος το φθινόπωρο του 2022.

The Ruckus Habit: Παρουσίαση του “Night of the Living Dead”

The Ruckus Habit: Παρουσίαση του "Night of the Living Dead"

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στο Temple

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

 Τιμή Εισιτηρίου σε Προπώληση: 8€

 Τιμή Εισιτηρίου στο Ταμείο: 10€

Εισιτήρια προπωλούνται προς 8€ μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.
Άρπαξε το εισιτήριο σου εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/ruckus-habit-live-at-temple/

Comments are closed.