Τα καλύτερα αστεία βίντεο στο youtube είναι λίγο πολύ γνωστά στους περισσότερους. Συγκεντρώσαμε μία λίστα που για εμάς είναι τα καλύτερα! Θα σας φέρουν το χαμόγελο στα χείλη όσο και αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε.

Οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές οικογένειες

Τα πιο εμπορικά τραγούδια της Eurovision

Assasin’s Creed Origins VS Assasin’s Creed Rogue Remastered

Τα video που έχουμε διαλέξει είναι διάφορες επιλογές της συντακτικής μας ομάδας. Είναι όλα ελληνικά και αποκλείεται να μη σας θυμίσουν κάτι. Ο καθένας από εμάς πρότεινε το αγαπημένο του video.

Τα καλύτερα αστεία βίντεο στο youtube

Βύρων Θεοδωρόπουλος, Λεωφορείο 140

Με πάνω από 160.000 προβολές στο you tube απολαύστε το stand up comedy του Βύρων Θεοδωροπούλου με την πανέξυπνη σάτιρα για το λεωφορείο εκατόν σαράντα(υπάρχει πράγματι το συγκεκριμένο λεωφορείο).


Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

2J, Ελληνικά & Κυπριακά Ζώα (Οι παρωδίες)

Με πάνω από 4.000.000 προβολές στο you tube ο 2J σε ένα video έβαλε χαριτωμένα ζωάκια με ξεκαρδιστικούς διαλόγους.


Ότιναναι, Κατηγορίες ανθρώπων που πίνουν καφέ (Μέρος 1)

Με πάνω από 200.000 προβολές στο you tube οι «ότιναναι», για τον κόσμο Βουλαρινός Μ., Νικολάου Π. & Πασσάς Θ., σε ένα ξεκαρδιστικό video για τον καφέ. Ειδικότερα από το τρίτο λεπτό και τεσσαρακοστό δευτερόλεπτο δε μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε.


Ότιναναι, Πώς να γίνεις έντεχνος;

Με πάνω από 111.000 προβολές στο you tube, από την γνωστή αχτύπητη ομάδα «ότιναναι» που είδαμε και παραπάνω, ένα video που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε.


Ariadni St., John Travolta “Καγκέλια

Με πάνω από 700.000 προβολές στο you tube, η Ariadni St. κάνει την μεγάλη έκπληξη σε ένα video που ο John Travolta «χορεύει» τα Καγκέλια, της Γωγούς Τσαμπά. Η σκηνή είναι από την ταινία «Μιχαήλ» του 1996 και το πραγματικό τραγούδι που χορεύει είναι το “Chain of Fools” της Aretha Franklin.


Ελληνοφρένεια, Formula 1 στην πίστα του Αγίου Πέτρου

Με πάνω από 19.000 προβολές στο you tube ένα video που ανέβασε ο Emilio Butragueño Santos, η αγαπημένη μας Ελληνοφρένεια περιγράφει μία διαφορετική formula στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου.


Λάμπρος Φισφής, Ξέρεις ότι είσαι τριάντα όταν…

Με πάνω από 185.000 προβολές στο you tube, ο Λάμπρος Φισφής μας μιλάει για σημάδια που αρχίζουμε και βλέπουμε όταν γινόμαστε τριάντα χρόνων. Πόσο δίκιο έχει!


Κάψε το σενάριο, Πως να πιάσετε δουλειά

Με πάνω από 440.000 προβολές στο you tube, το video που έχει ανεβάσει ο GiannisGreek1 διακωμωδεί την ελληνική πραγματικότητα στο χώρο εργασίας και κλαίμε από τα γέλια.


Θάψε το Σενάριο, The Room

Με πάνω από 1.000.000 προβολές στο you tube o Mikeius και ο Μαλιάτσης Κ. του «Θάψε το Σενάριο», σχολιάζουν την ταινία του Tommy Wiseau “The Room” και πραγματικά, αφιερώστε ένα μισάωρο για να γελάσετε τόσο όσο δεν έχετε γελάσει ποτέ.


Κεντρική φωτογραφία:by flickr-photo by Laura Lee Dooley-httpscreativecommons.orglicensesby2.0

Comments are closed.