Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής της Ελένης Πολυχρονάτου με τίτλο «InsideOutside art @ coronavirus time». Θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 1/2 έως την Κυριακή 28/2/2021 στη γνωστή “EPsilon Art Gallery”.

Περίδης – Ανδρουλιδάκης: Με 2 κιθάρες

Θανάσης Χουλιαράς – Θοδωρής Καρέλλας: Δοκιμασία

Το Ημερολόγιο ενός Σκύλου της Violet Louise

Η έκθεση της Ελένης Πολυχρονάτου με τον χαρακτηριστικό τίτλο «InsideOutside art @ coronavirus time» είναι μια προσπάθεια μετατροπής ενός εγκλεισμού σε δημιουργική περίοδο. Η ψηφιακή έκθεση θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 1/2 έως την Κυριακή 28/2/2021 στην γνωστή EPsilon Art Gallery.

Αφορμή για την ψηφιακή μεταγραφή 16 έργων της Ελένης Πολυχρονάτου και παρουσίασής τους στο κοινό μέσα από την ασφάλεια, αλλά και την απόσταση, ενός ψηφιακού περιβάλλοντος, στάθηκε η περιορισμένη πρόσβαση στις γκαλερί για λόγους υγειονομικής ασφάλειας από την πανδημία.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Η Ελένη Πολυχρονάτου μιλάει για την Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής «Inside – Outside art @ coronavirus time»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ? Αυτή η ερώτηση κυριαρχούσε στο μυαλό μου κατά την περίοδο της καραντίνας και μπροστά μου ανοίγονταν δυο δρόμοι: Να εγκαταλείψω ή να εργαστώ. Η επιλογή ήταν μονόδρομος και ήταν ένα μήνυμα αυτοσυνειδητοποίησης και αυτοβελτίωσης. Να εργαστώ και μέσα από την δημιουργία να θέτω ξανά και ξανά τις βάσεις μιας καθημερινότητας ήρεμης και θετικής, γεμάτης με υπομονή και –ναι, γιατί όχι- μιας καθημερινότητας χαράς, όχι γιατί είμαι αναίσθητη στο ανθρώπινο δράμα, αλλά γιατί είναι πρωταρχικό καθήκον η φροντίδα της νοητικής μας δομής.

Ζωγράφιζα, λοιπόν, και κάθε μέρα, κάποιες φορές, ολοκλήρωνα και ένα έργο. Ένα έργο με λόγια ενδυνάμωσης που το υποστήριζαν, ή θα μπορούσα να πω, το έκτιζαν γραμμές ευθείες, κάθετες, οριζόντιες, διαγώνιες, τεθλασμένες, καμπύλες, κύκλοι και χρώματα…. Ένας εσωτερικός διάλογος ανάμεσα στη μορφή και το περιεχόμενο ή αλλιώς ένας διάλογος συνεργασίας και αρμονικής συμβίωσης ανθρώπου και φύσης.”

Η δρ Ελένη Πολυχρονάτου είναι εικαστικός και Θεωρητικός και Ιστορικός Τέχνης ΑΣΚΤ. Η έκθεση «InsideOutside art @ coronovarius time » είναι η 13η ατομική της έκθεση και η πρώτη στην EPsilon Art Gallery.

Ψηφιακή Έκθεση Ζωγραφικής της Ελένης Πολυχρονάτου

Inside – Outside art @ coronavirus time

16 έργα, μελάνια και ακουαρέλες σε χαρτί
Από Δευτέρα 1/2 έως Κυριακή 28/2/2021
ΧΩΡΟΣ: EPsilon Art Gallery
Η ψηφιακή έκθεση των έργων θα είναι διαθέσιμη στους δύο ιστότοπους της EPsilon Art Gallery: www.epsilon-artgallery.com και www.epsilonartgallery.blogspot.com

Comments are closed.