Οι Still Corners επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, The Last Exit. Ένα άλμπουμ που μιλάει για το μύθο και τις παραδόσεις του ανοιχτού δρόμου.

Devotional: Το νέο του τραγούδι του Sivert Høyem

Rock ‘n’ Roll και Αλητεία: Το νέο τραγούδι των Friendzone

Δημήτρης Μητσοτάκης: Δε χωράμε όλοι

Οι Still Corners επιστρέφουν με ένα άλμπουμ που μιλάει για το μύθο και τις παραδόσεις του ανοιχτού δρόμου. Σε έναν κόσμο όπου όλοι πιστεύουν πως κάθε γωνιά του χάρτη είναι γεμάτη, οι Still Corners πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι πέρα από αυτό που βλέπουμε και νιώθουμε, κάτι αιώνιο στο τοπίο αυτών των ατελείωτων δρόμων.

Με τον desert noir ήχο που χαρακτηρίζει το συγκρότημα, το “The Last Exit” σε παρασέρνει σε ένα υπνωτικό ταξίδι, γεμάτο ερειπωμένες πόλεις, μυστηριώδη σχήματα στον ουρανό και μεγάλες διαδρομές που θολώνουν τη γραμμή του ορίζοντα. Ο Greg Hughes λέει: «Βρήκαμε κάτι εκεί έξω στην έρημο – κάτι στα απέραντα τοπία που συνεχίζουν για πάντα».

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας
Το “The Last Exit” αποτελείται από έντεκα όμορφα τραγούδια με υπέροχη ενορχήστρωση και την αισθαντική έκφραση της Tessa Murray.

Οι καλύτερες στιγμές του άλμπουμ περιλαμβάνουν το “The Last Exit”, το “White Sands” και το “A Kiss Before Dying”, τα οποία φέρνουν στο νου τον απέραντο χώρο της ερήμου. Το συγκρότημα επικεντρώθηκε περισσότερο στο άλμπουμ λόγω της πανδημίας, όταν σχεδόν όλα αναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Η Tessa εξηγεί: “Υπάρχει πάντα κάτι στο τέλος του δρόμου και για εμάς ήταν αυτό το άλμπουμ. Τα σχέδιά μας τέθηκαν σε αναμονή – ένα άλμπουμ έτοιμο για κυκλοφορία, περιοδεία, γυρίσματα, ταξίδια. Περιοδεύαμε ασταμάτητα για χρόνια, αλλά αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα πάντα. Νομίζαμε ότι το άλμπουμ είχε τελειώσει, αλλά με την κρίση αυτή βρήκαμε νέα έμπνευση και αρχίσαμε να γράφουμε ξανά.

Σε αυτό την κατάσταση γράφτηκαν τραγούδια όπως τα “Crying”, “Static”, “Till We Meet Again”, που εκφράζουν τον αντίκτυπο της απομόνωσης και την ανάγκη για κοινωνική επαφή και οικειότητα.

Το συνοδευτικό βίντεο για το τραγούδι “The Last Exit” ακολουθεί την Tessa να κυκλοφορεί στους μυστηριώδεις βράχους του Joshua Tree. Σκηνοθετήθηκε, γυρίστηκε και επεξεργάστηκε από το συγκρότημα. Η Tessa εξηγεί: «Η δημιουργία ενός βίντεο είναι σαν να προσπαθείς να θυμηθείς ένα όνειρο. Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, αλλά κάποιες φορές πλησιάζεις και συλλαμβάνεις ένα μικρό κομμάτι του οράματος.”

Οι Still Corners επιστρέφουν με νέο άλμπουμ – The Last Exit

Ακούστε το άλμπουμ  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://soundcloud.com/stillcorners/sets/the-last-exit

Δείτε το βίντεο για το White Sands:
https://www.youtube.com/watch?v=PPSp8sJsbmM

* Το The Last Exit κυκλοφορεί από την Wrecking Light Records. 

Comments are closed.