Οι παραστάσεις της PassPort Live τον Ιούλιο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. 13/7 Γιώργος Χατζηπαύλου,  22/7 Μίλτος Πασχαλίδης και 27/7 Κώστας Μακεδόνας.

Όνειρα: Νέο τραγούδι από τον Θοδωρή Κοτονιά

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος

Καραγκιόζης Summertime: String Demons και Αρετή Κετιμέ

Η PassPort Live παρουσιάζει, τον Ιούλιο, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τον Γιώργο Χατζηπαύλου, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Κώστα Μακεδόνα.

Μίλτος Πασχαλίδης

Τετάρτη 22 Ιουλίου
Γενική είσοδος: 15 ευρώ |  Ώρα έναρξης: 21.30

Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά. 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ rock και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.
 
Η βραδιά στο Βεάκειο θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», οι «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Κώστας Μακεδόνας

Δευτέρα 27 Ιουλίου
Γενική είσοδος: 14 ευρώ |  Ώρα έναρξης: 21.30

Ο Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει, μετά από τρία χρόνια, σε έναν από τους πιο αγαπημένους του συναυλιακούς χώρους, το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, για να μας χαρίσει μία από τις ομορφότερες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού. 
Μαζί του η Αφροδίτη Χατζημηνά κι έξι εξαιρετικοί μουσικοί. 

Γιώργος Χατζηπαύλου
Δευτέρας 13 Ιουλίου
Γενική είσοδος: 11 ευρώ – Ώρα έναρξης: 21.00
@Κήπος Βεακείου Θεάτρου

Και το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου, μια ξεχωριστή παράσταση stand-up comedy, στον πρόσφατα διαμορφωμένο
Κήπο του Βεακείου Θεάτρου! Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με τη νέα stand-up comedy παράστασή του, με τον τίτλο «Τάιμινγκ».

Ο stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ. 

Όλες οι παραστάσεις της PassPort Live θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως προκύπτουν από την ΚΥΑ που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παρακαλούμε και συνιστούμε στους θεατές την εκ των προτέρων προμήθεια των εισιτηρίων τους, την έγκαιρη προσέλευσή τους στο χώρο και τη συμμόρφωσή τους με τις υποδείξεις του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, που θα φροντίζει για την τήρηση όλων των παραπάνω. Αναλυτικές οδηγίες θα αναφέρονται αναλυτικά στο πίσω μέρος των εισιτηρίων, καθώς και στους γενικούς όρους κατά την αγορά από το διαδίκτυο.

Εισιτήρια: TICKET SERVICES – PUBLIC – ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Comments are closed.