Ο Νίκος Σιακούφης στο πλαίσιο της προώθησης του τρίτου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο Βήματα στο χιόνι, ανεβαίνει στη σκηνή του Level 69 στο Μοσχάτο, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019.

Σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τη δική του δισκογραφία αλλά και διασκευές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, θα μας ταξιδέψει μουσικά στο χρόνο με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Νίκος Σιακούφης γεννήθηκε και μένει στην Άρτα. Η καλλιτεχνική του καριέρα ξεκινάει κάπου στο 2010 όταν και αποφασίζει να κάνει προσωπική δισκογραφία. Έχει στη συλλογή του τρία άλμπουμ, Χάρτινα Τρένα(FM Records, 2012), Ταξίδι σε φόντο μπλε (FM Records, 2014) και Βήματα στο χιόνι(Noisyland Label, 2018). Τραγούδια του όπως τα Υπέροχη Μέρα, ΧάρτιναΤρένα και Ταξίδι σε φόντο μπλε, έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Αρκετά δε, έχουν γίνει clip και έχουν προβληθεί σε μουσικά κανάλια. Στο ταξίδι του στην Ελλάδα έχει μαζί, τους φίλους μουσικούς από την πόλη του που τον συνοδεύουν Βαγγέλη Κοτρότσιο στο πιάνο και τις φωνές, Μάριο Σκαμνέλο στο ακορντεόν, Κώστα Παπαχρήστο στο μπάσο και τις κιθάρες και Ηλία Ψαλίδα στα τύμπανα. 

O Νίκος Σιακούφης στο LEVEL 69

Σάββατο 4 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 22.00

+5€ κόστος θεάματος στο 1o ποτό
Ποτά: 4 – 7€ | Special: 9€

LEVEL 69 (Σολωμού  69, Μοσχάτο)

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/o-babis-tsertos-sti-mousiki-skini-sfigga/
https://umano.gr/i-dagipoli-dance-co-kai-i-omada-noima-stin-astathia/
https://umano.gr/o-thanos-mikroutsikos-sto-megaro-mousikis/
https://umano.gr/o-stelios-xatzikaleas-sto-half-note/

Comments are closed.