Ο Κωστής Μαραβέγιας στο θέατρο Άλσος, για μία ακόμα εμφάνιση μετά από απαίτηση των θαυμαστών του, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη

Active Member: 28 χρόνια μοίρασμα live

Μία νέα διεθνής μουσική ακαδημία στις Σπέτσες

Μετά τις δύο sold out εμφανίσεις του Κωστή Μαραβέγια τον Ιούλιο στο καλοκαιρινό ΑΛΣΟΣ και μετά από απαίτηση των θαυμαστών του, ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου!

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Να μας ευφραίνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Με τη δυναμική του παρουσία επί σκηνής, την ανεξάντλητη ενέργειά, τη θετική του αύρα και τον μοναδικό του τρόπο να αλληλοεπιδρά με το κοινό του, όλο το Άλσος θα γίνει για μια τελευταία φορά, μια μεγάλη παρέα, που θα τραγουδάει μαζί του κάτω από τον έναστρο ουρανό!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μια ακόμα συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο καλοκαιρινό Άλσος που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο θέατρο Άλσος

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

210 8831487 & 210 8227471 

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

Comments are closed.