Ο Κώστας Τσιμπίδας ερμηνεύει και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι Χρόνος δίχως φως, ένα τραγούδι λεπτών συναισθηματικών αποχρώσεων.

L’ AMOUR: Το νέο τραγούδι της Ανδριάνας Μπάμπαλη

Συνοικία το Όνειρο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά από τον Λευκό Πύργο

Ο Κώστας Τσιμπίδας ερμηνεύει και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χρόνος Δίχως φως» που κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους της Αγγελικής Κοτσά.

Πρόκειται για έναν γνήσιο λαϊκό ερμηνευτή με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες, στέρεες μουσικές σπουδές και πολυσχιδή δραστηριότητα. Η αγάπη του για το τραγούδι και προσήλωση στην τέχνη του, τον καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια της σημαντικής έως τώρα πορείας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Είναι απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και διπλωματούχος βυζαντινής μουσικής.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Από το 1996 έως σήμερα εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς και ερμηνευτές όπως oι: Μαριάννα Χατζοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαρίζα Κωχ, Στάθης Κουκουλάρης, Νίκος Φιλιππίδης, Χρήστος Ζώτος, Θεόδωρο Ορφανίδης κ.ά.    

Τον Οκτώβριο του 2005 κυκλοφόρησε η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μη με  ξεχάσεις» σε μουσική Γιάννη Δενδρινού και στίχους Σώτιας Τσώτου.

Το τραγούδι «Χρόνος δίχως φως» είναι μια εξαιρετική λαϊκή μπαλάντα του καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου, που επενδύει ιδανικά τον ξεχωριστό λόγο της αξιόλογης στιχουργού Αγγελικής Κοτσά.

Ο «Χρόνος δίχως φως» είναι ένα τραγούδι λεπτών συναισθηματικών αποχρώσεων, τις οποίες ο Κώστας Τσιμπίδας διακρίνει και αποδίδει με απόλυτη επιτυχία μεταδίδοντας στον ακροατή, την προσδοκία, τη συγκίνηση και την ελπίδα που διαπνέουν τους στίχους του.

Το τραγούδι «Χρόνος δίχως φως» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το ψηφιακά εδώ.

Ακούστε το στο youtube εδώ.

Comments are closed.