Ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs έρχονται στο Half Note για δυο Τετάρτες γεμάτες rock and roll αλλά και guest έκπληξη! Τετάρτη 27 Μαρτίου & Τετάρτη 3 Απριλίου.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1987, για να εμφανιστεί στον Λυκαβηττό την επόμενη ακριβώς ημέρα, στη συναυλία του θρυλικού Chuck Berry. Η πρώτη αυτή εμφάνιση των Cadillacs, μπροστά σ’ ένα κοινό 6.000 ανθρώπων, γνώρισε μεγάλη αποδοχή και επιτυχία, με τα μέλη του συγκροτήματος να χαρακτηρίζονται σαν αυθεντικοί εκφραστές του Rock ΄n ΄ Roll, της Blues και των 50’ς. Έχουν μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε αναρίθμητα πάρτι, Beach bars, τηλεοπτικές εκπομπές, clubs και έχουν δώσει συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα.

 Το 1990 έπαιξαν, μαζί με τον Jerry Lee Lewis στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σ’ ένα κοινό 15.000 ατόμων. Το 1997 συμμετείχαν στα περίφημα Nostalgia parties, που διοργάνωνε ο Ντίνος Κωστόπουλος στην Θεσσαλονίκη, στην παραλία Αρετσούς, μπροστά σε 25.000 κοινό και το 1999 – 2000 εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη στην υπαίθρια συναυλία στην Πλ. Αριστοτέλους, μπροστά σε 100.000 κοινό.

Οι Cadillacs με τα άσπρα πουκάμισα, τις γραβάτες και τα τζιν, σαν άλλο συγκρότημα της δεκαετίας του ΄50 θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο Half Note με χορευτικά τραγούδια και μπαλάντες.

Johnny Vavouras: κιθάρα, φωνή

Γιάννης Κούσης: μπάσο       

Θωμάς Ανδρέου: τύμπανα

Special guests:

Τάκης Δρακόπουλος: σαξόφωνο

27/3: Τζούλι Μασίνο, Σοφία Ράπτη, Μαρία Παπαρδάκη

3/4:  Κώστας Τουρνάς, Σοφία Ράπτη, Μαρία Παπαρδάκη 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:  21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 
210 9213310 – 
www.halfnote.gr

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/to-portraito-mias-madonna-sto-theatro-alkmini/
https://umano.gr/oi-daneistes-mia-avtobiografia-apo-tin-omada-asipka/
https://umano.gr/ennea-broxes-ena-ergo-ennea-istories-ennea-skinothetes/
https://umano.gr/oi-cinema-paradiso-project-sto-half-note/

Comments are closed.