Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων. Θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων. Θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός.

Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και η άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή» επιστρέφουν στη σκηνή για μια φορά μαζί με την «Καφρόκρεμα», παρουσιάζοντας την εξέλιξη ενός κωμικού που ανήκει στους πρωτεργάτες του σταντ-απ στην ελληνόφωνη σκηνή. Και επειδή κάθε κείμενο δελτίο τύπου πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις περιόδους, και επειδή πλέον όλα πρέπει να είναι μέτα και ποστ, ας σημειωθεί εδώ πως ακολουθούν οι πληροφορίες για το πού και πότε και πόσο και πώς! 

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Δημήτρης Δημόπουλος, σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας». Έχει γράψει τους σταντ-απ μονολόγους «Αντί Διδακτορικού» και «Υπεραπαραγωγή», καθώς και το λιμπρέτο για τις όπερες «Το Λυκόφως των Χρεών», «ΑirRossini» και «Yasou Aida!»,για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Kafka-Fragmente», «Das Schubert Diploma» και «Νυχτερινά Τραγούδια», την οπερέτα «Σατανερί» καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις «Οι Ευνοούμενοι του Μίδα» και «Τσάικα!». Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα «Νυχτερίδα» και «Πιμπινόνε».  

Την καλλιτεχνική περίοδο 2018-2019 θα περιοδεύσει με τον νέο του σταντ-απ μονόλογο «Καφρόκρεμα». 

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων στο Θέατρο Σταθμός

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

15/1, 21:15, ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

22/1, 21:15, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

29/1, 21:15, ΚΑΦΡΟΚΡΕΜΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

25€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ (γενική είσοδος για όλους τους μονολόγους)

17€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για δύο μονολόγους. Μετά την αγορά του εισιτηρίου ΔΥΟ ΣΟΛΟ, επιλέγετε τους μονολόγους που θέλετε να δείτε και εισάγετε τον αριθμό του μπαρ-κόουντ στο πεδίο του κωδικού, ξεκλειδώνοντας έτσι τις θέσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τις τιμές αυτές. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και για τις δύο επιλεγμένες παραστάσεις, κάθε αριθμός μπαρ-κόουντ αντιστοιχεί σε μία θέση σε κάθε διαφορετική ημερομηνία.)

10€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για ένα μονόλογο)

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ και ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ επιτρέπεται ως τις 17/01/2020. Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ επιτρέπεται μέχρι πέντε (5) ώρες πριν την παράσταση για την οποία έχουν αγοραστεί. 

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Σταθμός, Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

Χώρος: Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο)

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2105230267

Για να επικοινωνήσετε με το Θέατρο Σταθμός: info@sthatmostheatro.gr/ 

Σχετικά άρθρα:

Ο Γάμος του Μάριου Ποντίκα στο θέατρο Σταθμός
Το Σύστημα του Πόντζι του Νταβίντ Λεσκό
Τριαντάφυλλο στο στήθος του Τενεσί Ουίλιαμς
Fuga του Τζόρντι Γκαλθεράν στο θέατρο Χυτήριο

Comments are closed.