Το New Long Fest επιστρέφει πιο ορεξάτο και φλογερό παρά ποτέ! Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Under The Sun Festival 2022

Το Όνειρο ενός Γελοίου, σε επιλεγμένα θέατρα

Οι Calexico έρχονται στην Ελλάδα

Το New Long Fest επιστρέφει πιο ορεξάτο και φλογερό παρά ποτέ!

LINE-UP: Sacred Reich (USA), Nightstalker, Naxatras, Universe 217, Need, Void Droid, Πεθαίνουν Στο Τέλος, Agnes Vein, Calyces, Adam, Khirki, Desert Monks

Η συνταγή είναι γνωστή εδώ και πάνω από 15 χρόνια: Τα αγαπημένα μας συγκροτήματα από τον ροκ και μέταλ χώρο ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, σε μία γιορτή για την μουσική που αγαπάμε, συνιστώντας μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία, που όσοι έζησαν στο παρελθόν διηγούνται για χρόνια!

Φρέσκιες μουσικές κυκλοφορίες από την χρονιά που πέρασε, ηχούν σε ηλεκτρισμένες ζωντανές εκτελέσεις, τόνοι merchandise παρελαύνουν από το Merch Area, Food & Cocktail Stalls γεμίζουν τα διαλείμματα ανάμεσα στα shows και ένα εκστασιασμένο κοινό -εσείς- συμπληρώνει ιδανικά την απόλυτη φεστιβαλική συνάντηση!

Κάθε χρόνο δυνατότερο, το New Long Fest έρχεται στις 30 και 31 Ιουλίου να φορτίσει τις μπαταρίες μας και να μας θυμίσει τον λόγο για τον οποίο δεν θέλουμε να τελειώσει το φετινό καλοκαίρι!

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

New Long Fest 2022

LINE-UP: Sacred Reich (USA), Nightstalker, Naxatras, Universe 217, Need, Void Droid, Πεθαίνουν Στο Τέλος, Agnes Vein, Calyces, Adam, Khirki, Desert Monks

30 & 31 Ιουλίου
Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Εισιτήρια: 15€ (μονοήμερα), 26€ (διήμερα)
Ηλεκτρονική προπώληση: www.newlongfest.gr | www.123tickets.gr
Φυσική προπώληση: Metal Era | Ministry of Concrete | Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing | Big Mouth

Comments are closed.