Ο Γιώργος Δημητριάδης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Όλοι Καλά“. Ο αγαπημένος rocker επανέρχεται μοιράζοντας απλόχερα μια δοκιμασμένη συνταγή λύτρωσης από τον εγκλεισμό, ένα νέο τραγούδι που ακούγεται δυνατά!

Φωτεινή Βελεσιώτου – Λύσε τα χέρια σου

Νέο άλμπουμ: Υπόγεια Ρεύματα – Η Γη που αφήνω

Blind Week: Το νέο τραγούδι του Γιώργου Αβραμίδη

Το τραγούδι «Όλοι καλά» είναι το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη, σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ίδιου. Ο αγαπημένος rocker επανέρχεται μοιράζοντας απλόχερα μια δοκιμασμένη συνταγή λύτρωσης από τον εγκλεισμό, ένα νέο τραγούδι που ακούγεται δυνατά! Το single κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group και συνοδεύεται από video clip.

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι ανεξάντλητος και δημιουργικός, όσο ποτέ.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Αφουγκράζεται όσο λίγοι τον ρυθμό της ζωής και εμπνέεται από τα γεγονότα που τον καθορίζουν. Το τραγούδι «Όλοι καλά» αποδίδει με τρόπο εμφατικό τα συναισθήματα όλων μας μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρή συγκυρία, την κούραση, την αγωνία, τον θυμό και την ελπίδα.

Όλα αυτά αναμεμειγμένα στις σωστές δόσεις δημιούργησαν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, ένα φωτεινό αυθεντικό pop- rock τραγούδι, που φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του δημιουργού του και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε λίγο ακόμα, έτσι ώστε να βγούμε, όπως λέει και ο τίτλος, από αυτή την περιπέτεια «Όλοι καλά».

Μια ευχή και μια ελπίδα, πως θα βγούμε σύντομα από μια πραγματικότητα που μοιάζει με κακό όνειρο.

Λες κάποια μέρα πως θα ξυπνήσω

κι όλα αυτά πίσω μου ν’ αφήσω

να βρω τους φίλους μου ξανά

στη ζωή να ρίξω μια βουτιά

πότε θα γίνουμε όλοι καλά

Αν όντως υπάρχει κάτι να μας σώσει από το σύνδρομο του εγκλεισμού είναι η μουσική και τα τραγούδια και το «Όλοι καλά» αν αφεθούμε στο ρυθμό του είναι το απόλυτο αντίδοτο!

Αν λοιπόν υπάρχει κάτι που μπορεί να με σώσει

κι απ’ την αρρώστια αυτή τώρα να με λυτρώσει

ειν’ η κιθάρα που κρατάω

που μόνος πάλι τώρα τη χτυπάω

ειν’ αυτό που ΄γραψα τώρα και στο τραγουδάω

Το «Όλοι καλά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες σε παραγωγή και εξαιρετική ενορχήστρωση του Γιώργου Σιμάτου.

Συνοδεύεται από ένα όμορφα δυναμικό video clip σε σκηνοθεσία του Νίκου Γώγου, που συνδυάζει εικόνες της μασκοφορεμένης πόλης και στιγμιότυπα από την ηχογράφηση στο στούντιο ακολουθώντας πιστά τον ρυθμό.

Comments are closed.