Οι Γιάννης Μηλιώκας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Νίκος Ζιώγαλας και επιστρέφουν στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα.

Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφουν στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα τις Παρασκευές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2019 αλλά και την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12). 

Κάτι δυνατό τους ενώνει! Κάτι μαγικό μας χαρίζουν σε κάθε συναυλία τους! Είναι ζόρικοι, εκρηκτικοί και Rock! Η ανεξάντλητη ενέργεια και η εφηβική τους διάθεση είναι μεταδοτική και προκαλούν “πανικό” σε κάθε τους εμφάνιση! Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα για πέντε μουσικές παραστάσεις, πέντε υπέροχες μουσικές παραστάσεις.

Οι βραδιές του Δεκεμβρίου έχουν γιορτινή λάμψη στην Σφίγγα μιας και από τις 13 Δεκεμβρίου, οι  τέσσερις θρύλοι της Ροκ κάνουν την εμφάνιση τους για πέντε μουσικές παραστάσεις.  Τις Παρασκευές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2019 αλλά και την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12).

Ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αλλά και ο Γιάννης Μηλιώκας, έρχονται με μια μουσική παράσταση που περιλαμβάνει και “κάτι άλλο” από αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε… Τι είναι αυτό; 

Σας περιμένουμε όλους για να το ακούσουμε μαζί!

Μηλιώκας-Γιοκαρίνης-Παπαδόπουλος-Ζιώγαλας επιστρέφουν στη Σφίγγα

Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Σχετικά άρθρα:

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Mr Leonard: Μία παράσταση των Ginger Creepers βασισμένη στα τραγούδια του Leonard Cohen
Γκόραν Μπρέγκοβιτς: Εξτρά συναυλία λόγω μεγάλης ζήτησης
Να βγω λιγάκι στον αέρα στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Comments are closed.