Μια ανεπανάληπτη ροκ βραδιά στο Θέατρο Βράχων. Τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Magic De Spell και οι Δ. Μητσοτάκης, Π. Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) μαζί στη σκηνή, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Το πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου

Βαδίζω ανάποδα: Το νέο τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Άλσος

Τρία συγκροτήματα από τους θεμελιωτές της θρυλικής και τόσο επιδραστικής ροκ σκηνής των ‘90s μαζί ζωντανά, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στο θέατρο Βράχων!  Υπόγεια Ρεύματα, Δημήτρης Μητσοτάκης και Παναγιώτης Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) και Magic De Spell, στην ίδια σκηνή για μια εκρηκτική βραδιά.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης είναι δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των ’90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Οι Magic de Spell, είναι ίσως η μακροβιότερη rock μπάντα στην Ελλάδα! Εμφανίστηκαν το 1980, και στην πρώτη (αγγλόφωνη) δεκαετία, έπαιξαν σε φεστιβάλ, δίπλα σε θρυλικά ελληνικά και ξένα ονόματα του είδους. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και μετά καθιερώθηκαν ως γνήσιοι εκφραστές του ελληνόφωνου rock και του κιθαριστικού ήχου.

Τρεις ασταμάτητες δημιουργικές πηγές που ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον μύθο και πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς και επιρροής. Μία συγκλονιστική συναυλία με τραγούδια ύμνους που φέρνει ρίγη συγκίνησης και έξαψη, σε ένα μεθυστικό κοκτέιλ που μόνο το ροκ μπορεί να δημιουργήσει!

Μια ανεπανάληπτη ροκ βραδιά στο Θέατρο Βράχων

Υπόγεια Ρεύματα
Magic De Spell
Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης (Ενδελέχεια)
Τετάρτη 7 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη

Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 13 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Ώρα έναρξης: 21:00

Comments are closed.