Μεταφέρεται η εμφάνιση της Celine Dion στο ΟΑΚΑ από τις 31 Ιουλίου 2020 στις 23 Ιουλίου 2021. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη για το 2020 αναβλήθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19. Έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021.

Νέο album από τη Σαββέρια Μαργιολά

Διακοπές χωρίς αποσκευές: Στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ: Πρώτη συνάντηση

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής περιοδείας της Celine Dion. Η προγραμματισμένη εμφάνιση της για τις 31 Ιουλίου 2020 στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, μεταφέρεται στις 23 Ιουλίου 2021.

Η Celine Dion ανακοίνωσε ότι η περιοδεία της COURAGE WORLD TOUR αναβάλλεται για το 2021. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη για το 2020 που αναβλήθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19 έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021. Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Προτεραιότητα της Celine και της Concerts West/ AEG Presents αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία όλων μας.

Με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η COURAGE WORLD TOUR θα ξεκινήσει στην Ευρώπη στις 19 Μαρτίου 2021 στο Παρίσι, Γαλλία, και θα συνεχιστεί σε 32 πόλεις στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2021.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε η Celine. «Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας …. ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς … τα λέμε σύντομα!»

Μεταφέρεται η εμφάνιση της Celine Dion στο ΟΑΚΑ στις 23 Ιουλίου 2021

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις εμφανίσεις του 2020 ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια παρακαλούνται οι κάτοχοί τους να επικοινωνήσουν με τα επίσημα σημεία πώλησής τους.

Comments are closed.