Η Λευκή Συμφωνία θα κάνουν την παρουσίαση του νέου τους δίσκου στο νέο συναυλιακό χώρο “Loulou is Present”. Μια βραδιά γιορτής, το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.

Συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι, με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Mozart στο μουσείο

Οι Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου δίσκου των Λευκή Συμφωνία θα γίνει στο “Loulou is Present”, το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στον αριθμό 105 της οδού Πειραιώς.

Ήταν τέλη του 2017 όταν τα ιδρυτικά μέλη της Λευκής Συμφωνίας έκαναν την «επανένωση της χρονιάς» ξεκινώντας ένα απίστευτο σερί δυνατών ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν σα να μην είχαν σταματήσει ποτέ!

Το νέο υλικό αναδυόταν ολοένα, και έτσι οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, επέστρεψαν δισκογραφικά με το «Σαν τον Ήλιο». Ένα full length album δέκα κομματιών που βρήκε θερμή αποδοχή μαζί με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Μέσα από το εσωτερικευμένο πλέγμα αναζητήσεων που τους χαρακτηρίζει από την αρχή τους, μας χάρισαν συνθέσεις που υπηρετούν πιστά τον χαρακτηριστικά διαχρονικό dark wave/post punk/dark rock ήχο της μπάντας. Ηχητικά μονοπάτια γεμάτα ατμόσφαιρες, ψυχεδέλεια και progressive πινελιές. Σαρανταεπτά λεπτά ενός στοιχήματος που έβαλαν – και το κέρδισαν.

Βρισκόμαστε πλέον στην αρχή του 2022 και επιτέλους οι συνθήκες είναι κατάλληλες για εκείνη την ζωντανή παρουσίαση που δεν έγινε ως τώρα. Σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα live επανασύνδεσης με το κοινό τους.

Μια γιορτή για το «Σαν τον Ήλιο» στην ολότητά του, εμπλουτισμένο με αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφία τους αλλά και την πρώτη εκτέλεση επί σκηνής της πιο πρόσφατης, αγγλόφωνης κυκλοφορίας τους, “Black Twilight”.

Λευκή Συμφωνία: Παρουσίαση νέου δίσκου στο Loulou is Present

Προπώληση: 13 ευρώ
Τιμή Ταμείου: 15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s)
Η συναυλία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις κατά την περίοδο της εκδήλωσης.

Comments are closed.