Λαμπροπούλου Αναστασία: Βάπτιση-Γάμος-Διακόσμηση. Γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες βαπτίσεις. Εμπιστευτείτε τη βάπτιση του μωρού σας στα χέρια των ειδικών.

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο και κουραστικό είναι το τρέξιμο που απαιτείται όταν οργανώνεις κάποια βάφτιση ή ένα γάμο. Πρόκειται όμως για δύο πολύ ευχάριστα γεγονότα, που θα έπρεπε να αποτελούν για τον καθένα μας λόγο χαράς και όχι ένα ακόμα πρόβλημα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχουν οι ειδικοί. Άνθρωποι με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, υψηλή αισθητική και, κυρίως, εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση Λαμπρόπουλος, μπορεί να σας προσφέρει ότι χρειάζεστε για να είναι αυτές οι στιγμές, μόνο στιγμές ευτυχίας και γιορτής.

Λαμπροπούλου Αναστασία: Βάπτιση-Γάμος-Διακόσμηση

Λαμπροπούλου Αναστασία: Βάπτιση-Γάμος-Διακόσμηση

Η επιχείρηση ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ λειτουργεί από το 1959. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα βάπτισης και γάμου. Ενήμεροι για τις τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς προσφέρουν την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας που μπορεί να βρει κάποιος στην ελληνική αγορά. Κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης είναι η ποιότητα των υλικών και η συνεχής ανανέωση των σχεδίων.

Επιπλέον, σε τιμές χονδρικής η επιχείριση σας διαθέτει όλα τα υλικά για να φτιάξετε και να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες μόνοι σας. Για το γάμο ή τη βάπτιση, τις λαμπάδες, ακόμα και τα προσκλητήριά σας.

Τιμές για σετ βάφτισης από 250,00€

Πώληση χονδρική & λιανική.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λαμπροπούλου Αναστασία: Βάπτιση-Γάμος-Διακόσμηση

Επικοινωνία: Πολυκλείτου 21, Αθήνα τηλ. 2103216621 – 2103219124
facebook: Λαμπροπούλου Αναστασία

Σχετικά άρθρα:

https://umano.gr/i-nea-syllogi-tis-ellinikis-etaireias-magio-maan/
https://umano.gr/i-korres-pure-greek-olive-ehei-to-aionio-mistiko-omorfias/
https://umano.gr/ta-nea-antiliaka-apivita-suncare-me-3d-pro-algae/
https://umano.gr/palmie-bistro-kathe-ora-kathe-mera-oli-mera/
https://umano.gr/magic-to-pagoto-tis-algida-pou-ta-spaei/
https://umano.gr/mojito-bay-diaskedash-upsilon-prodiagrafon/

Comments are closed.