Το “Κρυφά 2” είναι ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου από το στενό συνεργάτη του Δημήτρη Ευαγγελάτο. Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100º C: Έχω κέφια

Οι Placebo και πάλι στην Ελλάδα

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες στο Ηρώδειο

Φέτος, συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την αιφνίδια απώλεια του Δημήτρη Μητροπάνου. Μια εξέχουσα καλλιτεχνική προσωπικότητα και μια σπάνια ανθρώπινη ύπαρξη. Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία του ήταν συνεχής μέσα από τις ηχογραφήσεις του και τις μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις του και η ανταπόκριση του κοινού μοναδική.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έπαψαν ποτέ να μεταδίδουν τα τραγούδια του.

Ο τύπος αλλά και η τηλεόραση αφιέρωναν στο έργο και την διαδρομή του εκτενή θέματα και άξιοι συνάδελφοι του ερμήνευαν τα τραγούδια του σε συναυλίες τους.

Η MINOS EMI/UNIVERSAL, τιμώντας τη μνήμη του και με απόλυτο σεβασμό στο ρεπερτόριο του, κυκλοφορεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή ένα διπλό cd με 22 τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Απόστολος Καλδάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Λεοντής, Μάνος Λοϊζος και άλλοι.
Ηχογραφήσεις από ζωντανές του εμφανίσεις ανέκδοτες μέχρι σήμερα.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Το υλικό αυτό παραχωρήθηκε από τον στενό του συνεργάτη και ηχολήπτη του από το 1988 Δημήτρη Ευαγγελάτο, ο οποίος ανέλαβε και την επεξεργασία του ήχου.

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος ηχογραφούσε όλα αυτά τα χρόνια κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη και τις περισσότερες φορές χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, για αρχειακούς λόγους.

Έτσι το 2014 πολλές από αυτές τις ηχογραφήσεις εκδόθηκαν σε μία πενταπλή συλλεκτική κασετίνα από την MINOS EMI/UNIVERSAL με συνοδεία ένα βιβλίο αφιερωμένο στον «Δημήτρη» από τον Ευθύμη Φιλίππου και γενικό τίτλο ΚΡΥΦΑ.

Σήμερα, επιλέγοντας από αυτόν τον καταγεγραμμένο θησαυρό είκοσι δύο νέες ανέκδοτες ηχογραφήσεις, τραγούδια που αγαπούσε ιδιαίτερα ο ίδιος, κυκλοφορεί αυτό το ανεκτίμητο ντοκουμέντο «ΚΡΥΦΑ 2».

Κρυφά 2 – Ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Θα το βρείτε σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Comments are closed.