Η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει στο Πειραιώς 131 τις  Παρασκευές 7, 14 & 21 Φεβρουαρίου 2020.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, πιο ώριμη και φωτεινή από ποτέ, επιστρέφει στο Πειραιώς 131, τη μουσική σκηνή που η ίδια εγκαινίασε περίπου ένα χρόνο πριν, στις πρώτες της live εμφανίσεις μετά από καιρό! Το 2019 ήταν για την ίδια μια χρονιά δημιουργική και αποκαλυπτική. Κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Ένα Φιλί» από την Panik Records.

Ένα δίσκο με τον οποίο η Πέννυ άνοιξε νέο κεφάλαιο στο βιβλίο που γράφει χρόνια τώρα ως τραγουδοποιός, καταθέτοντας την ψυχή της. Τραγουδώντας ως επί το πλείστον δικές της συνθέσεις και στίχους, και που μας έχει ήδη δώσει αγαπημένα τραγούδια και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει στο Πειραιώς 131

Παίρνοντας όλα τα παραπάνω, πασπαλισμένα με την αστρόσκονη μιας δημιουργικής φλόγας που ποτέ δε σβήνει, και με τη διαρκή διάθεση για ωραίες συναντήσεις από καρδιάς με τους φίλους που την ακολουθούν χρόνια τώρα, η Πέννυ ετοίμασε με αγάπη αυτόν το νέο κύκλο συναυλιών, στο Πειραιώς 131. Καλώντας μας να αφουγκραστούμε, να νιώσουμε, να τραγουδήσουμε και να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας νοερές περιπλανήσεις, σε γλώσσα ελληνική και όχι μόνο.

Για να μην υπηρετούμε την πραγματικότητα, αλλά να την ξεπερνάμε, με μέσο τα μάτια της φαντασίας και όχημα τα τραγούδια. Τραγούδια δικά της αλλά και αγαπημένα άλλων συνθετών και ερμηνευτών, που παρέα με την εξαιρετική της μπάντα, θα μας χαρίσει,πάντα φιλτραρισμένα μέσα από την προσωπική της ματιά.

Για τρεις Παρασκευές, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Διασκευές, Ενορχηστρώσεις,

Live Music Production)

Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)

Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά )

Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)

Τζώρτζης Μαυροειδής (Τρομπέτα, Κρουστά, Φωνητικά)

Δείτε τα δύο τελευταία video clip της Πέννυς:

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ

Σχετικά άρθρα:

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του στο ΚΥΤΤΑΡΟ
Οι Boy Harsher επιστρέφουν στην Ελλάδα
Χάρης Κατσιμίχας – Χρήστος Θηβαίος: Από τους κήπους των ψιθύρων
The Long Beach Festival, το νέο μουσικό γεγονός

Comments are closed.