Φεστιβάλ ερασιτεχνικών μουσικών σχημάτων και ολιγομελών χορωδιών (perfomance) στις 21 και 22 Μάϊου στο Κερατσίνι, στην σκηνή του θέατρου «Αντώνης Σαμαράκης».

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες στο Ηρώδειο

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ματωμένος Γάμος

Rockwave Festival: Οι Social Distortion στην Ελλάδα

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, γίνεται πραγματικότητα η μεγάλη μουσική συνάντηση 21 και 22 Μαιου 2022 στο Κερατσίνι στην σκηνή του θέατρου «Αντώνης Σαμαράκης». Θα ανέβουν ερασιτέχνες και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, μπάντες και μουσικά σχήματα για να παρουσιάσουν στο κοινό του φεστιβάλ όλες τις τάσεις της μουσικής. Μία καλή ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους ερασιτεχνικά και ανερχόμενα μουσικά σχήματα. 

Μια ιδέα του ερασιτεχνικού συγκροτήματος «Sotto Voce» που βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, από τον Δήμο Κερατσινίου, ανθρώπους των τεχνών, αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες έως την συμμετοχή και στήριξη όλων μας. Μια μουσική συνάντηση λοιπόν σε ένα διήμερο ( 20 έως 22 Μαΐου ) είναι πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη σε καιρούς που κάποιοι θεωρούν τον πολιτισμό «πολυτέλεια».

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως:
Ο Νίκος Ξανθούλης, η Άννα Ξανθάκη, η Μαρία Λάτσινου, ως καλλιτεχνική επιτροπή

Σας καλούμε σε ένα γοητευτικό 2 ήμερο μουσικό ταξίδι, 21 – 22 Μαΐου 2022. Σκοπός και όραμα μας είναι να το καθιερώσουμε και να το κάνουμε ετήσιο θεσμό, με επιλογή μουσικών σχημάτων και χορωδιών από όλη την Περιφέρεια Αττικής και όχι μόνο.

Δηλώστε συμμετοχή και κατακτήστε την σκηνή και το κοινό που θα χειροκροτήσει το ταλέντο, την προσπάθεια σας και την ολοφάνερη αγάπη σας για τη μουσική.

Έλα κι εσύ στην μουσική μας παρέα…

Φεστιβάλ ερασιτεχνικών μουσικών σχημάτων

Δηλώστε συμμετοχή αρχικά στέλνοντας στο e-mail sottovoce@outlook.com.gr το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας και το τηλέφωνό σας.

Θα πρέπει να αναφέρετε το εξής: “Ως εκπρόσωπος του συγκροτήματος/χορωδίας ……………………δηλώνω ότι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε στο μουσικό ερασιτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στο Κερατσίνι 21 ή 22 Μαΐου 2022.”

Και στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για λεπτομέρειες. Η Μουσική μας ενώνει…Καλή επιτυχία!!!!

Comments are closed.