Το συγκρότημα Δραμαμίνη κυκλοφορεί ένα EP “Ούτε ένα σύννεφο σήμερα” με τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια. Ατμοσφαιρικές μελωδίες και χορευτική διάθεση.

Madrugada: Nobody Loves You Like I Do

Talk Memory: Το νέο άλμπουμ των BADBADNOTGOOD

PoPoPo Song: Τα γνωστά «Καγκέλια» άλλαξαν ρυθμό

Μετά την πρόσφατη γεύση που πήραμε με το single και το video clip.του «Rumba» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, το συγκρότημα Δραμαμίνη κυκλοφορεί ένα EP με 4 ολοκαίνουργια τραγούδια με ατμοσφαιρικές μελωδίες και χορευτική διάθεση

Οι «Δραμαμίνη» είναι μια μπάντα που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική και τη φρεσκάδα στον ήχο της, αφήνοντας όλα αυτά τα χρόνια το δικό της μουσικό αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία και αυτό το Ep είναι ένας δίσκος που αξίζει να ακούσετε.

Το «Ούτε Ένα Σύννεφο Σήμερα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos ΕΜΙ και μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://dramamini.lnk.to/OuteEnaSinnefoSimera

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

Δραμαμίνη, “Ούτε ένα σύννεφο σήμερα”

Παίζουν οι μουσικοί:
Χάρης Μιχαηλίδης: Φωνή, Ηλεκτρική κιθάρα, Μπάσο, Πλήκτρα
Γιάννης Μιχαηλίδης: Φωνή, Ακουστική Κιθάρα, Προγραμματισμός, Κρουστά
Χρήστος Κυριαζής: Σαξόφωνο
Δημήτρης Κατσίβελος: Τρομπέτα

Οι “Δραμαμίνη” είναι ένα ελληνόφωνο εναλλακτικό συγκρότημα. Γράφουν μουσική, στίχους, ζωγραφίζουν, ενορχηστρώνουν, σκηνοθετούν. Πυρήνας του συγκροτήματος είναι τα αδέρφια Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης με καταγωγή από τη Δράμα, εξού και η ονομασία τους.

Comments are closed.