Η Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο, τελευταία ευκαιρία έως τις 31 Μαΐου 2021 για τους κατόχους των περσινών εισιτηρίων να παρακολουθήσουν την παράσταση.

ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ ανοίγουν την πόρτα του θεάτρου Άνεσις

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο

Συλλεκτικό βινύλιο από τα Υπόγεια Ρεύματα

Ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» ανακοινώνει ότι οι αναβληθείσες sold out παραστάσεις του έργου «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με την Μόνικα Μπελούτσι σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ θα πραγματοποιηθούν στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ηρώδειο.

Δίνεται τελευταία ευκαιρία έως τις 31 Μαΐου 2021 στους κατόχους των εισιτηρίων των περσινών παραστάσεων να αλλάξουν το εισιτήριο τους στην ίδια θέση και αντίστοιχες ημερομηνίες για φέτος, είτε να χρησιμοποιήσουν το voucher που έχουν ήδη στα χέρια τους κατά προτεραιότητα. Από την 1η Ιουνίου 2021 οι θέσεις αποδεσμεύονται και θα διατεθούν προς πώληση για το κοινό.

Μπελούτσι: Τελευταία ευκαιρία για τους κατόχους εισιτηρίων

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.
Αναλυτικά, οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν τις εξής 4 επιλογές:

1. Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες χωρίς επιπλέον χρέωση.

2. Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως», με την χρήση πιστωτικού σημειώματος (voucher) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μελλοντικές δράσεις του οργανισμού μας στο www.lykofos.org

3. Να αντιστρέψουν εκ νέου του voucher που διαθέτουν σε εισιτήριο, καθώς ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» δίνει την ευκαιρία ακόμα και σε όσους κατόχους εισιτηρίων έσπευσαν να προμηθευτούν voucher φοβούμενοι τη ματαίωση της παράστασης, να ενεργοποιήσουν ξανά τα εισιτήριά τους ώστε να μην χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ιταλίδα σταρ από κοντά.

4. Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με την χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Η επιστροφή πιστώνεται στους λογαριασμούς των θεατών μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Και για τις τέσσερις παραπάνω επιλογές (χρήση εισιτηρίων, επιστροφή αντιτίμου, χρήση αντιτίμου, μετατροπή voucher ξανά σε εισιτήριο) η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας «My Tickets» της Ticket Services στην διεύθυνση: https://www.ticketservices.gr/mytickets/, έως την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Από την 1η Ιουνίου τα εισιτήριά όσων δεν ακολούθησαν καμία από τις 4 παραπάνω διαδικασίες θα τεθούν προς διάθεση στο κοινό.

Comments are closed.