Ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα με τους Αρμανιάκ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Cariocas beach bar στο Σχίνο Λουτρακίου, το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020.

Δημήτρης Ζερβουδάκης – Γεωργία Νταγάκη στην Τεχνόπολη

Όνειρα: Νέο τραγούδι από τον Θοδωρή Κοτονιά

Φάμελλος – Μπάμπαλη – Δρογώσης στην Τεχνόπολη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Αρμανιάκ επιστρέφουν στον φιλόξενο χώρο του Cariocas beach bar για να ταξιδέψουν το κοινό με μουσική από όλη την Ελλάδα σε μία βραδιά που θα θυμίζει κάτι από ικαριώτικο πανηγύρι. Το Σάββατο 25 Ιουλίου, διασκεδάζουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια, ταξιδεύοντας νοερά στην θρυλική Ικαρία και την παραδοσιακή νησιώτικη μουσική από το μικρό ψαροχώρι στον Σχίνο.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας
Λίγα λόγια για τους Αρμανιάκ

Οι Αρμανιάκ είναι ένα νέο μουσικό σχήμα με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί την ένωση τεσσάρων μουσικών (Νίκος Βενετάκης, Μαίρη Δεναξά, Γεωργία Μαρίνη, Αγγέλικα Παπανικολάου) με ετερόκλητες καταβολές. Ενώθηκαν με στόχο να μας ταξιδέψουν από την Σμύρνη ως την Κρήτη, απ’ τα νησιά του Αιγαίου ως τη Θράκη, από τον Τούντα και τον Μουντάκη, ως τους Χαΐνηδες και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου σμίγοντας  το χτες με το σήμερα.

Συνδυάζουν τραγούδια από διαφορετικούς τόπους κι από συνθέτες που δεν γνωρίστηκαν ποτέ μεταξύ τους αλλά που όλοι μαζί αποτελούν ένα κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, έχοντας ως συνδετικό υλικό το δικό τους προσωπικό στίγμα. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις,  στόχος είναι  να σμίξει ο χορός με το τραγούδι κι όλα αυτά να γίνουν κοινός τόπος με τους ακροατές.  Όπως λένε και οι ίδιοι «Ο άνθρωπος δίνει ζωή στα όργανα κι αυτά του δίνουν φωνή για να πει όσα δε λέγονται».

Έχουν στο ενεργητικό τους πληθώρα εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε μουσικά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Οι Αρμανιάκ είναι:

Νίκος Βενετάκης, τραγούδι-λαούτο

Μαίρη Δεναξά τραγούδι

Γεωργία Μαρίνη βιολί

Αγγέλικα Παπανικολάου ακορντεόν

Αρμανιάκ: Ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα

Cariocas beach bar στον Σχίνο Λουτρακίου

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ώρα έναρξης: 22:00

Λόγω των μέτρων ο χώρος είναι περιορισμένος.

Απαραίτητη η κράτηση, μπορείτε και τηλεφωνικά στο: 27440 57179

Comments are closed.