Απόστολος Μόσιος, Final Act, Μικαέλα Δαρμάνη, η νέα γενιά δημιουργών και ερμηνευτών, ενώνουν τις δυνάμεις τους στις 5 Δεκεμβρίου 2019 στο Faust.

Όταν η νέα γενιά δημιουργών και ερμηνευτών ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα γίνεται εκρηκτικό!

Ο Απόστολος Μόσιος, οι Final Act και η Μικαέλα Δαρμάνη, ηλεκτρισμένοι, παρουσιάζουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
την παράσταση – συναυλία με τίτλο «Χωρίς Φρένα». Τραγούδια από την πλούσια προσωπική τους δισκογραφία πλέκονται με αγαπημένες ανατρεπτικές διασκευές από την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή για να παρουσιάσουν μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό.

Απόστολος Μόσιος

Ο Απόστολος Μόσιος (Apostolos Mosios) είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης με ταλέντο και ευαισθησία που αποτυπώνονται τόσο στις ζωντανές του εμφανίσεις όσο και στα ηχογραφημένα του τραγούδια. Διαθέτει δύο σημαντικά στοιχεία που σπάνια συνδυάζονται. Τις σπουδαίες εμπειρίες σημαντικών συνεργασιών και ζωντανών εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και
στο εξωτερικό. Καθώς και την νεανική ορμή και το ερμηνευτικό χάρισμα που τον οδηγούν με σίγουρα βήματα προς την καθιέρωση. H πρώτη του δισκογραφική δουλειά είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια αρχή». Σε συνεργασία με το Ogdoo Music Group κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο «Βεγγαλικό».

Final Act

Οι Final Act έρχονται να δώσουν τη μουσική πνοή τους σε ένα χώρο που μας έχει καταθέσει κατά καιρούς έξοχα τραγούδια και μας έχει σηκώσει από τις καρέκλες μας. Ένα συγκρότημα από την Κόρινθο, συστήνονται επίσημα στο κοινό το 2016 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέρνουν να δισκογραφήσουν και να συνεργαστούν επί σκηνής με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι Final Act, παρ’ όλο που αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες ενός σχήματος που τα μέλη του ζουν και δημιουργούν στην περιφέρεια, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με το ταλέντο και το πάθος τους και να αποτελέσουν μια από τις νέες σταθερές της ελληνόφωνης rock σκηνής.

Το τελευταίο τους album από το Ogdoo Music Group τιτλοφορείται «Ειμαρμένη» και σηματοδοτεί την ωριμότερη στιγμή των Final Act. Αφηγούνται τις ιστορίες τους, ντύνοντάς τες με «σκληρές» μουσικές ή δημιουργώντας λυρικές rock μπαλάντες.

Μικαελα Δαρμανη

Η Μικαελα Δαρμανη – Mikaela Darmani μάς συστήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2014, με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι» η οποία κυκλοφόρησε από την Polymusic, με αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών Αττίκ, Γιαννίδη, Καλδάρα, Μουζάκη, Σακελλαρίου, Σογιούλ κ.α.. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα όπως είναι η «Ακτή Πειραιώς», η «Πύλη Αξιού», η «Αρχιτεκτονική», το «Οξυγόνο», επίσης έχει εμφανιστεί και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η τελευταία της επιτυχία έχει τίτλο «Πολλές Φορές», σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Γαϊτάνη και ενορχήστρωση του Κώστα Παρίσση!

Απόστολος Μόσιος-Final Act-Μικαέλα Δαρμάνη στο Faust

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 5€

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλ κρατήσεων: 2103234095 

Σχετικά άρθρα:

Το χρυσόψαρο του Δημήτρη Νταούλη στο θέατρο ΜΠΙΠ
Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο Βυθό της Ασφάλτου
Mr Leonard: Μία παράσταση των Ginger Creepers βασισμένη στα τραγούδια του Leonard Cohen
Πέρα Πλάσματα: Το τραγούδι του εαυτού μας

Comments are closed.