Ανακοίνωση του Θεάτρου Τζένη Καρέζη αναφορικά με τα γνωστά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Πως να σωπάσω: Η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση

Ο Κώστας Καζάκος μας μιλάει για το Μεγάλο μας Τσίρκο

Σοφά λόγια για τη χρήση εξουσίας

Ανακοίνωση του Θεάτρου Τζένη Καρέζη

Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να την βρούμε και όταν την βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

«Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ» όπως είπε ο Κάρολος Κούν.

Αθήνα, 3/12/2021

Εκ της διευθύνσεως,
Αλέξανδρος Καζάκος

Comments are closed.