Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone από το γυναικείο “Ensemble Le Muse” στο Faliro Summer Theater, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022.

Αστροναύτες world and jazz music festival

Οι Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη – Θεατρική περιοδεία

R.I.P στο Off Off Athens theater festival 2022

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία.

Στο Faliro Summer Theater θα ακουστούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου τα πασίγνωστα κομμάτια που έχει γράψει ο μέγας Ennio Morricone για ταινίες όπως “Για μια χούφτα δολλάρια”, “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”, “Κάποτε στη Δύση”, “Κάποτε η επανάσταση”, “Σάκκο και Βαντζέτι”, “Κάποτε στην Αμερική”, “Σινεμά ο Παράδεισος”, “Η Αποστολή”, “Οι μισητοί Οκτώ” και άλλες πολλές – με τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα να προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή.

Οι ταινίες αυτές τοποθετούν στην κορυφή της σύγχρονης κινηματογραφικής μουσικής τον Ennio Morricone, έναν συνθέτη που ήδη θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους του 20ου αιώνα.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας στο Facebook, κάνοντας like στη σελίδα μας.

To Ensemble Le Muse, ένα γυναικείο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία μας οδηγεί σε ένα μοναδικό και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την τέχνη του κορυφαίου Ennio Morricone. Το Ensemble Le Muse αποτελούν ξεχωριστές γυναίκες μουσικοί που πέρα από την πλούσια εμπειρία τους σε όλες τις πτυχές της κλασικής μουσικής διαθέτουν ιδιαίτερη αίσθηση και ένστικτο στην ερμηνεία των συνθέσεων του Ennio Morricone.

Μιας μουσικής που είναι πασίγνωστη για την ακρίβεια και την ευαισθησία της στην περιγραφή των εικόνων, που είναι πετυχημένη και πολυβραβευμένη διεθνώς, μιας μουσικής που καλύπτει έξι γεμάτες δεκαετίες διαρκούς έμπνευσης και δράσης, όπως είναι η μουσική του Ennio Morricone.

Στο μουσικό σύνολο αυτό ιδιαίτερη θέση έχει η τραγουδίστρια Angelica De Paoli ενώ διευθύνεται από τον πιανίστα και μαέστρο Andrea Albertini.

Μια μοναδική βραδιά στο Faliro Summer Theater αφιερωμένη στον κορυφαίο συνθέτη του 20ου αιώνα.

Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone by Ensemble Le Muse

FALIRO SUMMER THEATER
Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VVIP: 40€
VIP: 35€
A’ Ζώνη: 30€
B’ Ζώνη: 25€
Γ’ Ζώνη: 20€
Δ’ Ζώνη: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Viva.gr – artinfo.gr – 2109213310

Comments are closed.